TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sizofren Avatarı

Gerçek Adı
    MESIH
    Son Giriş
    21.02-2021
    Saat
    19:27
    Yaşadığı Yer
    Ankara / Keçiören
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ben şizofren hastasıyım %80 raporum var araba almak istiyorum (ötv) (kdv) indirimi olurmu (H) sınıf ehliyet alırsam emekli maşım kesilirmi

Üye
    sizofren Avatarı

Gerçek Adı
    MESIH
    Son Giriş
    21.02-2021
    Saat
    19:27
    Yaşadığı Yer
    Ankara / Keçiören
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Hayallerim vardı beniim mamulen emekli olacam araba alacam ötv kdv indirmi olacaktı arabamı bile sectiydim Toyota Yaris sanırım şimdi araba alamıyorum vergi indirmi olmuyormuş %90 raporu olmayınca moralim cok bozuldu walla arabamın arkasına Atatürk ün imzasını yapıştıracaktım bir arabada gördüm cok hoşuma gittiydi hayalelerim yıkıldı şimdi Bir cözüm yolu varsa yazın lütfen arabama kavuşmak istiyorum

Teşekkürler....

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:09
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Emekli maaşının kesilmesi söz konusu olmaz.

Ehliyet alıp alamayacağın doktorun insiyatifinde bir durum. Sürekli kontrol olduğun doktorun bu konuda sana en doğru yanıtı verecektir.

Vergi avantajlı araba alabilmek için %90 ve üzeri raporunun bulunması şart.

Ayrıca daha önce açtığın şu başlığa son durumu yazarsan çok seviniriz: http://www.engelliler.biz/forum/emek...-verdim-2.html
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...