% 90 ve üzeri rapor alması lazım dedenizin.
alırsa yakınları kullanabilir, dedeniz kullanamaz.
ruhsat rapor sahibinin üstüne olur
slm arkadaşlar dedem alzehimer hastası 80 yaşında . saglık raporu varmı bilmiyorum ama onu hastaneye götürmek için dayım yurt dışından araba getirmek istiyor.. acaba dedemin yüzde kaç raporu olmalı en az.. ve dedemin h ehliyet i olmasına gerek varmı . yada onun yerine kullanabilcek büyük ihtimal dayım yada teyzem olacak onların ehliyeti önemlimi.. rapor alırken ne yazması gerekir.. araba dedemin üstüne mi oluyor yoksa aracı sürecek kişinin üstünemi.. teşekkürler şimdiden..
% 90 ve üzeri rapor alması lazım dedenizin.
alırsa yakınları kullanabilir, dedeniz kullanamaz.
ruhsat rapor sahibinin üstüne olur
Soyisim aynı olması gerek mi yoksa vasi durumda yakını (ama soyisim aynı değil) kullanabilir mi?
%90 ve üzeri rapor alabilirse, araç alımında vergi avantajından yararlanılabilir.
Aracı kimlerin kullanabileceğine dair bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...lanabilir.html
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
anladım sagolun teyzem in ehliyeti yok ama kocası veya çocgu kullanabiliyor yani. yanlız bişey daha sormak istiyorum Allah gecinden versin ama dedem vefat ederse ne oluyor vergi muafiyeti kalkıyor değilmi.. kimde kalıyor araba..