TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    rago Avatarı

Gerçek Adı
    ragip ipek
    Son Giriş
    16.01-2023
    Saat
    11:22
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar özürlü aracı olan arkadaşlar (motorlu taşıtlar vergisi 1 ve 2 cisini ) vergilerini ödüyormusunuz ? ben cocugum icin arac alacagım bunu merak ediyorum...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

MTV'den muaf olunur. Bunun için vergi dairesine gidip MTV muafiyeti için bir form var, onu doldurmanız gerek...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    bensalih1131 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet
    Son Giriş
    18.11-2021
    Saat
    11:00
    Yaşadığı Yer
    KOCAELİ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

rago;

Engelli araçlarında maliyeye kaydettirmek kaydı ile hiçbir şekilde mtv ödemiyorsunuz.Unutmayın bulunduğunuz yerde maliyeye bildirmeniz lazım

Üye
    rago Avatarı

Gerçek Adı
    ragip ipek
    Son Giriş
    16.01-2023
    Saat
    11:22
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar %90 cocugumun zihinsel engelli raporu var .ama kendi başına ayakta durabiliyor düz yerlerde yürüye biliyor ..internette ikinci el özel donanımlı gümrükten gelmiş 6 yılı dolmuş ( özürlü -özel donanımlı ) bir araba buldum. Yenimahalle gümrük .deki arkadaşlar dediki :hasya yatalak ve yürüyemiyor dediler sa donanımlı arac kulanabilir raporu veririz yoksa vermeyiz dediler yani ben alamazmışım öylemidir ????
    Bilen var mı bu konuyu ??

Tşk başkan (oturanboga ) gittim. Yegenbey vergi dairesi sicil servisine gittim. Benim eski renaut broadway vardı.
    1 dilekce
    2 ruhsatın fotkobileri
    3 raporun orjinali ve fotokobisini götürdüm.
    Dedilerki ; ruhsat cocugun üzerine olacakmış ..dogru mudur? Bunun icin trafik e gidip ruhsatı cocugun üzerine yapmam gerekiyor muş ?
    Acaba kredi ile 10 yılıgına ev almıştım ? Tapuyu da cocugun üzerine mı ?? Yapsam o zaman emlak vergilerinden muaf olurmuyum ???

Sagılar başkan (degerli zamanını aldık.?) ...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Yurt dışından gelen aracı alabilmeniz için Ankara Naklihane'den onay/izin almanız gerek. Prosedürü çok bir işlemdir. Emsal olması açısında benzer bir işlem: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...er-burada.html

Evet, ruhsat ve tescil işlemleri çocuk adına olamlı

Evet, ev çocuk üzerine olursa Emlak vergisinden muaf olunur.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...