TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    bennahol Avatarı

Son Giriş
    16.04-2012
    Saat
    10:40
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar dikkat ediyom hep sağ el kısalığından bahsediliyor ve vites topuzunun uzatılmasından sağ kol dirsekten ampute olan için vites kolunun uzatılmasının ne mantığı var anlayamadım uzatılsa ha sağ elle kullanamıyorsun ki benim sağ kol dirsekten yok fitesi değiştimem gerekirse sol elle değiştirecem bu konu hakkında tam olarak bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsın tşk.

Üye
    wissory Avatarı

Gerçek Adı
    veli koçyiğit
    Son Giriş
    15.02-2016
    Saat
    15:04
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

slm benim de sağ kolda problem var.Ama %40 kullanabiliyorum.1 ay önce h sınıfı için başvuru yaptım.bana h sınıfı sürücü beglegesi alır otomatik vites araba kullanabilir die çıktı.mntıken ammpute olan birisine otomatik vites vermeleri lazım.

Üye
    edipbalkan Avatarı

Gerçek Adı
    edip
    Son Giriş
    29.11-2021
    Saat
    08:10
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    1

H sınıfı ehliyeti ve ötv den kesınlıkle yararlanırsın benımde sag elım bılekten yok fakat benım ıkı ayak ve sol el parmaklardada sorun var doktorun bana kelamı tam olarak şuydu belden altı olmasın ehlıyet verırım fakat elde sorun olmayacak ehıyet vermedı ozelden aldım ve doktorun dedıgı suydu elın bırı saglammı tek el bana barfıx cektırdı ve kesınlıkle alırsın deyıp verdı eger devlet hastahanesı vermezse ozel kesın verır elın bırı saglamsa .

Bu arada herkezın atıp tuttugu gıbı ehlıyetımdede en ufak ıbare yok ozel tertıbatlı yada otomatık vıtes kullanabılır dıye dırek H sınıfı ehlıyetım var 1998 den berı

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bu konuda tecrübesi olan var mı arkadaşlar? Sağ kolu omuz hizasından ya da omuza yakın bölgeden ampute olan arkadaşlarımız nasıl bir sürüc belgesi ve araç aldınız?