TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    pontiacman Avatarı

Gerçek Adı
    ilker
    Son Giriş
    21.02-2022
    Saat
    01:54
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    agzına saglık bülent bey söze son naktayı koydun gene yerden göğe kadar haklısın

Üye
    mavigul Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sevgili Engelli Arkadaşlar,

Ben ÖTV muafiyetli araç almaya çalışırken edindiğim kredi tecrübesini aktarmak istedim. İlk önce ÖTV'li araç için bankadan kredi verilmediği söylense de biraz araştırarak çözülebiliyor. Evet birçok banka kredi vermiyor ama veren bankalar var. Önce bankalarla ÖTVsiz araç kredisi için görüşün. Birçok engelli kampanya yerine bireysel ihtiyaç kredisi ile araç almak zorunda kalmış olabilir, bu da daha fazla faiz ödemek demek olabiliyor. Araştırmadan ihtiyaç kredisi almamanızı öneriyorum. Tabii tercih sizlerin. Görüştüğüm bir banka Hayat Sigortası yapılamadığı için kredi onaylanmıyor diye açıklama getirdi ama bana pek mantıklı gelmedi.

Herkese saygılarımla.

Üye
    edipbalkan Avatarı

Gerçek Adı
    edip
    Son Giriş
    29.11-2021
    Saat
    08:10
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    1

Bu uyarı için ilginize teşekkürler bende 0 araç alabilirim her an karar veremiyorum

Üye
    GoXEl Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Kişinin verdiği bilgi doğrudur. Engelli araçlarına bankalardan taşıt kredisi verilemez... bakmayın bankanın böyle dediğine, krediyi çıkarırken sorun yaşayacaklar, banka kredi verdiği araca satılamaz şerhi koyar fakat engelli aracı üzerine böyle bir şerh koyamaz, o krediyi alsanız dahi banka o şerhi koyamayacağı için krediyi ya sizden geri ister, yada ihtiyaç kredisi üzerinden yeniden faizlendirir... Ford'da ki satıcı haklı )) Dolandırıcı dediğiniz adamın günahını alıyorsunuz söyleyeyim

Üye
    okyanu Avatarı

Son Giriş
    25.12-2019
    Saat
    23:32
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

slm arkadaşlar honda bayisini aradım 43 bin tl honda dream otomatik fites aracı 32 bin aparatıda içinde bırakdılar sizce uygun fiyatmı şimdiden tşkler cevap için

Üye
    KRAL Avatarı

Gerçek Adı
    KaDiR
    Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    15:38
    Yaşadığı Yer
    İsTaNBuL
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Araç kredisi için,aracı alacağınız bayi yada galeri sizi zaten ilgili ve anlaşmalı olduğu Bankalara yönlendiriyor.

Üye
    Engelsiz07 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Okyanu; arkadaşım Honda'nın Civic serisi çok yakar; ama iyidir, dream modeli de en alt versiyonudur, peki elegance modeline ne kadar fıyat biçtiler acaba?
    Ayrıca indirim yapmaları söz konusu olabilir mi?

Üye
    okyanu Avatarı

Son Giriş
    25.12-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

slm engelsiz07
    ötv siz bu fiyatı ne kadar düşerler sormadım honda 43 bin tl 32 düştü bunda heralde 11 bin düşerse 38 bine gelir

Üye
    mavigul Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yetkili otomobil bayisinin anlaşmalı bankası, araç kredisi verilemediğini söylemiş. Aynı banka kendi çalıştığım bankam ve görüştüğümde veriyoruz dediler. Hatta işlemler bitti bile. Oysa aynı bankadan tüketici kredisi çekmemi önermişlerdi. Dediğim gibi bankalarla görüşmeden sadece firmanın bilgisi ile hareket etmemek gerek diye düşünüyorum.

Ben şimdi anlaştığım ve kredi işlemleri bitmiş aracımın teslimini bekliyorum. Umarım sonradan bahsettiğiniz rehin durumundan kredi şartlarını değiştirmezler çünkü ciddi faiz farkı var. Yasal olarak değiştirebiliyorlar mı? ÖTV indirimindan fazla faiz, ÖTV indirimini de anlamsızlaştırıyor bence.

Engelli aracına rehin konulamaz olayı gerçekten var mı? Varsa banka bile bilmiyor bunu. Aracım tam otomatik vitesli olacak, donanım yok. Bir de bana hayat sigortası yapılmadı banka tarafından. Acaba o yüzden mi araç kredisi verildi acaba?

Üye
    Darkangel44 Avatarı

Son Giriş
    30.10-2018
    Saat
    14:28
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba Arkadaşlar ben hem Araç finansmanı kullandım hemde rehin koydular. Bilginiz olsun

Üye
    okyanu Avatarı

Son Giriş
    25.12-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Elegance - Otomatik Vites - 1.6 - Benzinli

49.300 fiyattan 36 bine düştüler aparat kasko hariç sizce uygunmu arkadaşlar

Üye
    nazisam Avatarı

Son Giriş
    11.08-2023
    Saat
    21:47
    Yaşadığı Yer
    mersin /yenişehir
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar engelli olarak alınan araçlara kredi verilemez diye bir madde yok bankaların kredi kullanımda ilk önce kişinin KK B sine bakılır yani siciliniz kredi için uygunsa 5 dakikada krediniz hazır lanır eyer siciliniz biraz sorunluysa kredi açısından işte o zaman tamamen bankanın insiyatifine kalmış demektir NOT : ben 43 bin tl kredi kullandım vede yeni tarihte bilgilginize sunarım

Üye
    ş_i_f_a Avatarı

Gerçek Adı
    musa
    Son Giriş
    05.01-2022
    Saat
    15:26
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

ötv indirimli araç alma hakkı olan çok çeşitli engelli grupları var.çalışanı,çalışmayanı,ağır özürlüsü,zihinsel özürlüsü. bu yüzden aracın kimin üzerine tescilleneceği bankalar açısından önemli, kredi verirken risk analizi yapmaları normal.

siz çalışan ,hatta kamuda çalışan bir engelli olun, bakın bakalım kredi veriyorlar mı,vermiyorlar mı?

Üye
    wedo Avatarı

Gerçek Adı
    WEDO
    Son Giriş
    08.04-2021
    Saat
    18:21
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar bende bundan 2,5 ay önce aracımı alırken reno firasının anlaşmalı oldu denizbank'ın özürlüye araç kredisi veremeyeceğini öğrendim. Sadece tüketici kredisi veriyorlar. Ayrıca emekli maaşımı aldığım ziraat bankasıda aynı şeyi söyledi,yapıkredide aynı. Neden olarakta şunu söylüyorlar. Bizim aracımıza önce maliye satılamaz şerhi koyduğundan, bankalar araç kredisinde temlikte 2. sıraya düşüyor. Bu nedenle hiçbir banka araç kredisi vermeye yanaşmıyor.Sadece tüketici kredisi alabiliyoruz tabii onunda vade farkı çok yüksek. Örnek Araç kredisi % 92 idi tüketici kredisi %1,42.
    Yani bir kafa karışıklığı olmasın kredi alabilirsiniz ancak araç kredisi değil.Yaşamış olduğum örnek çerçevesinde bunu bilgilerinize sunuyorum.

Üye
    rezber Avatarı

Gerçek Adı
    newa
    Son Giriş
    05.04-2021
    Saat
    12:27
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bende kızımın raporu ile Ötv siz araç alımı için banka kredilerini dolaştım ama malesef bankalar pek yanaşmadı.Bir iki tanıdık bulduktan sonra Akbank ve Vakıfbank tan alabileceiğim söylendi ama baktım ki araç kredisi ve kampanyalı tüketici kredileri çok farklı değil o yüzden hiç uğraşmama ve sıkıntı çıkabilir endişesi ile tüketici kredisi aldım.
    Kızdığım nokta aynı bankanın şubelerinde bile bunun farklı yorumlanması. Burası Türkiye dedirtecek bir uygulama daha. Kızınn adına araba alabiliyorsun ama kredi alamıyorsun.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon