TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    devran isgoren Avatarı

Son Giriş
    11.11-2010
    Saat
    18:37
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadasim cok saolasin ya cok rahatlattin beni bu oluyo dimi?

arkadaslar ben bu kesin oluyor ise bugun alacagim bunu bi yardimci olabilirmisinz?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Arkadaşlar, ithalat için Ankara Naklihane'deki heyetin onay vermesi şar. Ve üzerine araç alınacak kişinin araca binip inmesi için bir özel donanıma ihtiyacı yoksa, bu heyet ithalat izni vermez.

Üye
    fevzieryilmaz Avatarı

Gerçek Adı
    Fevzi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    106
    Verilen Beğeniler
    101

merhaba bülent kardeşim.zihinsel engelli diyor arkadaşımız. heyet buna izin vermez diyorsun anladıgım kadarıyla.bedenen bir sorun yok ama yanında biri olmadan bu araca binemez bu kardeşimiz.bir çıkar yol olmalı.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Yurt dışı için kural bu. Ama yurt içinden alınabilir...

Üye
    tarcoban Avatarı

Gerçek Adı
    TARKAN ÇORUK
    Son Giriş
    22.05-2018
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    KAYSERİ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Araç alım şartları;
    valilik makamına hitaben dilekçe yazılır; oğlumun, kızımın, annemin veya babamın zihinsel engelinden dolayı ötv indiriminden yararlanıp üzerine araç almak istiyorum diye. Valilik de sizin dilekçenizi heyet raporu vermeye yetkili en yakın devlet hastanesine sevk eder. (yurt dışından araç alımlarında fakültelerden raporları kabul etmiyorlar).
    Siz hastanızı heyete sokarsınız. Heyetten hastalık sebebi ve yüzdelik oranı ve hastalık süresi kısmında sürekli ve ötv istisnasından yararlanabilir yazarsa, bu yakınınıza özel donanım gerektirmeyen otomatik vites de şartı olmayan araç getirtebilirsiniz.
    Ankara gümrük te zaten her ayın ilk salı günü toplanan heyete girerken o rapora ve hastaya bakıyorlar. Hasta yürüyebiliyorsa araçta özel donanım istemiyorlar. Ancak tekerlekli sandalye vs. Gibi şeylere ihtiyaç duyuyorsa araca kolay binmesi için araçta rampa vs. Gibi özel donanım şartı arıyorlar.
    Ve getirdiğiniz bu aracı 3.dereceye kadar akraba olan herkes kullanabilir. Ancak trafikte sorun yaşamak istemiyorsanız nüfus müdürlüğünden 3.dereceye kadar olan akrabalarınızın bilgisini çıkarıp noterden de bunu tastik ettirirseniz aracı kullanan kişiler sorun yaşamazlar.
    Ben ankara'daki bahsi geçen heyete girdim. Heyette bir çok kişi zihinsel ve bedensel özrü olan küçük çocukları adına ( yaşları 2 ila 15) araç getirmek için oradaydı. Ben le birlikte toplam 17 kişi vardı. 15 kişi ben de dahil raporu aldık. Bir kişinin ayakları felçli olmasına rağmen raporu fakülteden aldığından dolayı kabul etmediler. Bir kişiyi de tekrar rapor alması için ankara numune hastanesine sevk ettiler. Bilginize.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12