TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    pashayavuz Avatarı

Son Giriş
    09.05-2010
    Saat
    19:24
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    H sınıfı ehliyet alabilmek için sağlık raporunu nereden ve nasıl alabiliriz?

Üye
    corsa Avatarı

Son Giriş
    11.03-2015
    Saat
    13:40
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sürücü kursuna müracaat ettiniz mi?Onlar gerekli açıklamaları yaparak yardımcı olacaktır.

Üye
    mutineer901 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:43
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    52
    Verilen Beğeniler
    64

sadece tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alabilrsiniz

Üye
    ealif Avatarı

Son Giriş
    12.11-2010
    Saat
    22:51
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bn saglık ocagndan aldım kabul oldu. kesn basıma iş acılır ilerde

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:38
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Aynı anda otomobil alımı için de rapor almak istiyorsan, Yetkili hastaneler'den birine gitmen gerek.
    Özel hastanelerden, polikliniklerden aldığn rapor sadece h sınıfı belge alımında işine yarar. Araç almak istediğinde o rapor hiç bir işine yaramaz...

"Gaz-fren elle kumanda sağlayıcı özel donanıma sahip otomobil kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır"
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    kartal43 Avatarı

Son Giriş
    18.04-2011
    Saat
    18:41
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

saglık kuruluna girmeden polikıliniklerde verebiliyormu h sınıfı sürücü belgesi için rapor.
    devlet hastanesi kas hastasıyım diye bana vermediler h sınıfı bürücü belgesi için rapor koltuk degnegi kullandıgın için ve yürümem agır oldugu için alamaz yazmışlar.
    özürlüyuz sonuç ta tabiki bu rahatsızlıklar varki özürlü demişler.eve hapsetiler şimdi beni cıksam polis yakalıycak birkere mahsuz ceza kesmediler ikincide kescekler.

nasıl ehliyet alabilirim ki kütahya devlet hastanesine gitim başka bir hastaneye gitsem olurmu 150 tl para ödedim birde hastaneye yeşil kartım yok sosyal güvencemde yok.para vermeye razıyım yeterki ehliyet alsam.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:38
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Aslında sürücü belgesi sürücü belgesi vermeye yetkili poliklinikler dahil bir çok özel hastaneden alınabilir. Ama görünür sakatlık söz konusu olduğunda emniyet müdürlüğündeki görevliler ille de Yetkili hastaneler'den biri olması konusunda ısrar ediyorlar ve hastaneye sevk edip yeni rapor alınmasını istiyorlar... Bunun yasal dayanağı nedir, bilmiyorum, ama uygulama bu şekilde oluyor...