TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Tazmet Avatarı

Gerçek Adı
    Metin
    Son Giriş
    27.09-2020
    Saat
    14:15
    Yaşadığı Yer
    İstanbul/Beylikdüzü
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Yahu birisi çıkmış kendine göre bir şeyler yapmak istemiş. Yorumlara baktım da; "alpu" ayıp etmişsin. Dövseydin...
    Beğenmedim desen anlaşılır yorumun.
    Ayrıca tüm dünyada sistem bu derken tüm dünyayı gezdin mi bilemiyorum ama ben dünyanın yarısına yakınını gezdim. Tüm dünyada sistem "stıkır" sticker yada türkçesi ile çıkartma etiket li falan değil. Faarklı farklı uygulamalar var.
    Baycin, ben bir numaralı tasarımı beğendim.
    Aslına bakarsanız bizlerin derdi plakamızda sakat ambleminin olması değil. Sanırım genel sorunumuz sakat ambleminin kabak gibi görünecek şekilde büyük yapılması.
    Benim şu an ki aracımın plakasında sakat amblemi TR işaretinin yanında küçük bir çıkartma (güçlü bir malzemeden) yapılmış. Trafikte çok fazla dikkat çekmiyor ama park ederken, vs durumlarda görevliler dikkatli bakınca anlayabiliyorlar.
    Yeni arabamı alacağım (bir aydır sürünüyorum) aracı aldığım yere şu an ki arabamın plakasının resimlerini verdim ve mümkünse aynı şekilde plaka yapılmasını istedim ama her şube farklı uygulama yapıyormuş bu konuda. Kimisi benim mevcut plakam gibi, kimisi de kabak tabir ettiğim amblemi koyarak.
    Kırmayın birbirinizin kalbini. Fikir fikirdir.
    Ot gibi oturmaktansa bir şeyler üretmek yada üretmeye çalışmak ve cesaret gösterip bunu paylaşmak. Var mı bundan güzeli

Üye
    hasan gerger Avatarı

Gerçek Adı
    hasan hüseyin
    Son Giriş
    26.06-2014
    Saat
    17:12
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ya arkadaşlar birde plakanın harf ve rakamları küçücük engelli ablemi kocaman.şimdi istanbuldaki sıfır araçlarda dikkatimi çekti.harf ve rakamlar büyük.yani biraz daha iyi gözüküyor.bakalım bu hafta müsait olusam emniyetten bu yeni plakalarla değiştirecem.değiştince resimleri koyarım.tabi üzerinde küçük biraz değişiklik yapıp app plaka şeklini aldırcam.

Üye
    BaY_Cin Avatarı

Gerçek Adı
    DeVRim
    Son Giriş
    08.03-2015
    Saat
    19:33
    Yaşadığı Yer
    Buralardan
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim bu başlığı açarken amacım; plakada amblem olsun olmasın tartışması yaratmak değildi, zaten formlarda amblemin olup olmamasıyla ilgili bir tartışma başlığı var.

Benim amacım; madem bizlere engelimizden dolayı amblemli bir plaka veriyolar, daha estetik nasıl olur acabaydı. Konu birden yine ambleme karşı olan arkadaşlar tarafından çarpıltıldı, zaten konunun başlığına bakarsanız amblem olsun mu olmasın mı değil bu plaka dizaynları nasıl olur.

Alpu;

Bak sen kendin ne kadarda güzel söylüyosun ben normal insanlar gibi araba kullanmak istiyorum

1 - Demekki kendini normal bir insan olarak görmüyosun, kendi içinde çelişiyorsun
    2 - Engelin varsa zaten normal bir insan değilsin (Normal= Hiçbir Özrü Olmayan)
    3 - Biz doğuştan/sonradan farklı yaratılmış insanlarız. Normal insanlardan bir farkımız var.
    4 - BEN BEDENİMDE OLAN FARKI TAKMAZKEN KENDİME PROBLEM YAPMAZKEN DEVLETİN BANA VERDİĞİ PLAKADAKİ AMBLEMİN CANI CEHENNEME
    5 - "Plaka örnekleriyle uğraşıp durmak garip oluyor" Hiç bişey yapmadan devlet bu amblemi niye veriyor ben karşıyım bu ambleme diye boş beleş sallamaktansa, her konusu geçtiği yerde avazım çıktığı kadar hiç bir işe yaramadan bu amblem olmasın diye naralar atmaktansa, Devletin bize ön gördüğü plakadaki amblemin daha estetik olarak nasıl görünebileceğine kafa patlatırım örnekler yaparım, plakanın şekli nasıl olsun diye düşünürüm daha iyi.

Hiç olmazsa allahın bana bahşettiği beyni gereksiz yere boş beleş konuşarak kullanmamış olurum . .

Üye
    asabi cadı Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    gulag takımadaları
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: BaY_Cin Mesajı Gör
    BEN BEDENİMDE OLAN FARKI TAKMAZKEN KENDİME PROBLEM YAPMAZKEN DEVLETİN BANA VERDİĞİ PLAKADAKİ AMBLEMİN CANI CEHENNEME
    diyen bay cinin alnından öpüyorum...

ellerine sağlık bay cin...hepsi güzel olmuş ancak ben 1 numaralı plakayı daha çok beğendim...

Üye
    mıserik Avatarı

Gerçek Adı
    diyar
    Son Giriş
    14.12-2011
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    DİYARBAKIR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bay cin size katılıyorum. sizi haklı görüyorum. herkesi memnun edecek haliniz yok sizi eleştirenler ise eleştirinin dozunu kaçırmasınlar.

Üye
    alpu Avatarı

Gerçek Adı
    Tuncer
    Son Giriş
    04.11-2018
    Saat
    13:33
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

belki biraz agır bı elestırı oldu, amacım kımsenın kırılması degıl kaldıkı ortaya soylenmıs fıkırdı ama kısısellestırılmesı yanlış.
    umarım anlaşılmıştır

Üye
    verso Avatarı

Gerçek Adı
    abdullah
    Son Giriş
    18.02-2014
    Saat
    21:04
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşlar bu işi ankara çözer oraya yazı yazmak lazım valla öncelik diye birşey yok bak iş yerinde hatta çalısmamam lazım amirler çalıstırıyor çatır çatır binin salın gitsin ya aman plaka nedir ya boyayın gitsin aman kötü örnek oluyorum ama polisleri alıstırmak lazım boyalı plakaya hangi birine ceza kesecek anlasınlar istenmedigini plakanın

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12