TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    MoonSHeeR Avatarı

Gerçek Adı
    Deniz
    Son Giriş
    12.10-2016
    Saat
    23:05
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Benim B fınıfı sürücü belgem var.. 1990 yılında ehliyeti alırken beni hastaneye sevk ettiler ve ehliyetimde o yıldan beri " Tic.araç kullanamaz ve Otomatik vitesli araç kullanabilir " ibaresi bulunuyor.Ben sol ayagımdan ve bacagımdan özürlüyüm.H ehliyet alıp,Acaba OTV indiriminden yararlanabilirmiyim...?

Üye
    engelli hüso Avatarı

Gerçek Adı
    hüseyin
    Son Giriş
    19.10-2009
    Saat
    10:27
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

slm kardesım senın h sınıfına donusturmen ıcın baglı oldugun emnıyete gıt onlar sana baglı oldugun saglık mudurlugune gondecekler onlarda devlet hastanesıne heyet raporu cıkarır gıbı heyete gırıceksın ucretsızdır unutma raporunu alınca dırek emnıyete gıdeceksın nasıl normal ehlıyet cıkartıyoruz oyle alıcaksın kardesım bende sen gıbıydım oyle yaptırdılar banada zor deyıl

Üye
    Raman72 Avatarı

Son Giriş
    04.02-2022
    Saat
    16:21
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Tertibata ihtiyaç duyarsanız,ÖTV indiriminden yararlanabilirsiniz.Aksi takdirde yararlanamazsınız.

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

Arkadaşlar önceden alınmış b c d gibi sürücü belgelerini H sınıfı dönüştürmek için rapor alınıp s.kursuna kayıt oluyorsunuz ve sadece direksiyon sınavına tabi tutuluyorsunuz...
    engelli hüso kardeşimizin dedigi gibi degil bu kanunla ilgili yazılar site içerisinde mevcuttur..
    Bende Şubat ayı içeresinde degiştirdim.....

Üye
    MoonSHeeR Avatarı

Gerçek Adı
    Deniz
    Son Giriş
    12.10-2016
    Saat
    23:05
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İlker bey, Bir arkadasım dedi ki sol ayagı-bacagı engelli olanlara OTV indirimi uygulanmıyormuş.sag saglam oldugu için sen gaz ve frene basabiliyorsun Otm.Vitesli arac senin işini gorur özel tertibat gerekmez diyorlar red ediyorlarmış..Bu mümkünmü ?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.222

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    "Gaz-fren elle kumanda sağlayan özel donanıma sahip otomobil kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli -iki nüsha- rapor alacaksınız.
    Biri ile kursa yazılıp B sınıfı sürücü belgenizi H sınıfına dönüştürmek için direksiyon sınavına gireceksiniz (Bu, şahsınıza ait elle kumandalı araçtan başka hiç hiç hiç bir aracı kullanamayacağınız ve sizin aracınızı da sizden başka hiç hiç hiç kimsenin kullanamayacapğı anlamına gelecek!)
    İkincisi ile ötv muafiyetli araç satın alacak ve usulüne uygun olarak elle kumandayı sağlayacak özel donanım ve damgalı plaka taktıracaksınız...

Tercih sizin. Ama bana göre B sınıfı varken bunu H sınıfına dönüştürmekle durduk yere deli gömleği giymek arasında hiç bir fark yok
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...