Sanırım oran %90'a çıkartıldı... Ama daha net bilgisi olan varsa öğrenmiş oluruz..?
ben görme engelli biriyim ve iki gözümde hiç görmüyor. geçen gün galeriden sıfır araba almak için müracatta bulundum, eski raporlarımı vermiştim, ama vergi dairesi 2006 tarihinden sonraki bir raporu istiyormuş.
devlet hastanesine heyet için müracat ettim 15 gün sonraya randevu verdiler. galeriye aracın ötv hariç parasınıda vermiştim. ama şimdi de duyduğuma göre bizlere yüzde seksenbeş oranında rapor veriyorlarmış. konu ile ilgili net bir gilginiz var mı acaba
yüzde doksan olmayıncada aracı alamıyorum...
Sanırım oran %90'a çıkartıldı... Ama daha net bilgisi olan varsa öğrenmiş oluruz..?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bende bu konuyu çok merak ediyorum %10o iki gözümde görmüyor. Kanunda %85 oranı değiştirildimi gerçekten %90 a tekrar çıkarıldımı bu bilgiye göre işlermlere başlayacağız.
abimin gözlerden yüzde yüz oranında raporu var 2004 te almıştık vergi dairesine sorduk rapor kabul ediliyor. bence sizde sorun