[FONT=sans-serif]18 nisan 2015 tarihli 29330 sayılı resmi gazete
[/FONT]
[FONT=sans-serif]18 nisan 2015 tarihli 29330 sayılı resmi gazete
[/FONT]
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımız maliyenin aldığı taahhüt polise not olarak düşüyor demiş. Benim yaşadığım ilçe başka bir ile sınır ve bu sınır noktasında sürekli trafik kontrol noktası var. Ben bizzat oraya gittim ve olayı anlattım. Bizden taahhüt aldılar sadece kendin kullanabilirsin dediler ama ruhsatta eşi vs de kullanabilir yazıyor dedim. Yeni kimliğimi bir cihaza okuttu tableti bana gösterdi ruhsatta ne yazıyorsa o çıktı. Herhangi bir not vs göremedim ya da polis bana ruhsatta öyle yazıyor ama aslında maliyenin dediği olur gibi birşey SÖYLEMEDİ.
Sonuç olarak ceza yazılacak mu yazılmayacak mı bunu netleştirmek lazım bilgisi olan bilgi verebilir mi
Birde sözleşmeli sürücü olma durumunda sgk gerekiyor mu ben notere sordum yapılan sözleşmeyi biz sgk ya göndermiyoruz ama isterse veririz dedi. Bu konuda net bilgisi olan varsa bilgi versin
Polise noT düşme olayı bana mantıksız geldi zaten
ruhsatda yazanı görüp ona göre işlem yaparlar diye düşünüyorum
%90 üzeri raporum mevcut ve kişisel engelli aracım var kendi üzerime ehliyetimde var bu aracı kendim bizzat kullanabilir miyim ? yetkiler bilgilendirirse sevinirim ?
engelli oranı 90 altı ise ve bu doğru ise çok saçma ahmahça bir iş yapmış olacaklar nasıl olur??? mesela ben % 40 engeliyim tertibatsız otomatik araba alacağım 4 kişilik aileyiz ben eşim oğlum ve kızım yani bir aileyiz ailenin bir arabası var ise oda engelli arabası ise ama benden başkası kullanamaz ise vahim ki ne vahim... o zaman bu aile başka bir araba daha mı alması gerekir. bu kanun ancak bir uccube ikktitar tarafından getirilir bu kadar vahim bir durum olamaz ama bazı aklı evveller engelli vatandaşlarda ne güzel bir şey getirmişler daha önce getirilmeliydi diyenlerin aklına şaşmıyorum. yazık bu ülke bu kadar cahil liyakatsiz kişiler tarafından yönetiliyor bunlar gitsin aklı başında bir yönetim ve liyakatli kişiler gelsin isterim ..not alıyorlar bizde notumuzu aldık arrkadaşlar teppkinizi sizde koyun
Konu brn2191 tarafından değiştirilmiştir (24.02-2023 Saat 21:53 ).
@acemi61
Ruhsatta nasil boyle bir sey yazildi merak ettim ?
Bizzat kullabmak icin almışsınız ruhsatta boyle bir sey yazmaz ki
@forumcux
Lafı anlamadan konuşma . Yazdıklarımı iyi oku. Herkes bu şekilde değil tabiki böbrek yetmezliği olan engelli tanidigim var ve %90 üzeri raporu var ehliyeti de var . Konuşmalarınıza dikkat edin. Haddinizi bilin. Sizi sikayet edecegim. Konusmasini bilmeyen saygisiz uslupsuz hadssiz kisilerin burada işi olmamali.
bilgi için sağol teşekkür ederim kardeşim . bizde araba alacağız ama bu saçma karardan sonra beklemek zorundayız çünkü eşim oğlum kullanamayacaksa o arabayı ne yapayım. ülkemizde liyakatsiz kişiler tarafından yönetildiği sürece bu tur absürt işleri daha çok göreceğiz galiba!!!
@forumcux kullanıcısı biliyor size cevap verecektir. eğer utanma duygusu yoksa
%90 üzeri raporum mevcut ve kişisel engelli aracım var kendi üzerime ehliyetimde var bu aracı kendim bizzat kullanabilir miyim ? yetkiler bilgilendirirse sevinirim ?
@acemi61 öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız nasip olur inşallah.
hangi aracı aldınız ve ne kadar ücret ödediniz toplam, ayrıntılı olarak yazabilir misiniz?
sonuç olarak maliye bir gözdağı verdi, ama uygulama nasıl olacak göreceğiz.
Trafik çevirmeye takılan oldu mu %90 altı raporla arac alip arac sahibi disinda kullanirken cevirmeye takilan?
Değerli arkadaşlar, bizim gibi birçok insan bekleyiş içerisinde maalesef. Özellikle %90'nın altında engeli olup da yeni araç alan arkadaşlarımız bilgi paylaşırsa sevinirim. Bir de polis çevirmesi tecrübesi yaşayan oldu mu? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.