TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 52 / 58 İlkİlk ... 242484950515253545556 ... SonSon
Toplam 868 mesajın 766-780 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    294
    Verilen Beğeniler
    67

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @mayfe
    eşim bankacı diye vergi hesap kitap kdv ötv detaylarını kanun yönetmelik çok detaylı bilir anlamında söyledim.işi ile bayii arasında bir bağ yok ikisi çok ayrı ve firma zaten eşimin bankasını kullanmıyor kurumsal olarak ne çıkarımız olabilir .araca tek kuruş fazla vermedik. versek belgeleyip mahkeme yoluna giderdim ki birçok kazanılmış mahkemem var.içinizdeki fesatlık çok farklı bir boyutta .benim torpilim olsa içerde adamım olsa para versem rüşvet versem istemedğim marka istemedğim modeli mi alırdık ? azıcık zeka lütfen! aylardır kapı kapı geziyoruz 3-4 günde bir listede adımızı hatırlatıyorduk el insaf . cümle sonuna gülücük işareti kinayelerinizi de , laf sokmalarınızı hafifletmiyor al ben de koyayım ne oldu karakteriniz düzeldi mi?

@aesacus
    ispat edip video ses kaydı mail eft dekont direk genel müdürlüklere şikayet edin hem Türkiye hem de head office olarak herkes google translate kullanıyor şikayet kısımları belli websitelerinde girin yazın yollayın bu kadar basit. ticaret bakanlığımıza yollayın - tüketici hakem heyetine yollayın - bir çok kanal var .

Üye
    mayfe Avatarı

Gerçek Adı
    Alaettin
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    16:24
    Yaşadığı Yer
    giresun
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: hanifeaydin Mesajı Gör
    benim torpilim olsa içerde adamım olsa para versem rüşvet versem istemedğim marka istemedğim modeli mi alırdık ? azıcık zeka lütfen! aylardır kapı kapı geziyoruz 3-4 günde bir listede adımızı hatırlatıyorduk el insaf . cümle sonuna gülücük işareti kinayelerinizi de , laf sokmalarınızı hafifletmiyor al ben de koyayım ne oldu karakteriniz düzeldi mi?
    karakter olayına hiç girmeyin yazdığınız eski mesajlarda belli ediyorsunuz kendinizi. DEPREM'i işaret ederk insanlara araba almaktan vazgeçtiğiniz imajı verip daha sonrasında halbuki 1 ay öncesine kadar araç bulduğunuzu yazmışsınız sonraki mesajınızda nasıl oluyorsa vazgeçmişken aracınızı ayarlamış oluyorsunuz hem de DEPREM hakgetire kapı kapı dolaşmışsınız bir de araç bulmak için insanlar can derdine düşmüşken öyle mi? siz yazdığınız mesajları okumuyor musunuz? siz yazdığınız mesajların okunmadığını mı zannediyorsunuz? yoksa yazdıklarınızı idrak edemeyecek durumda bir insan mısınız?
    @hanifeaydin "benim torpilim olsa içerde adamım olsa para versem rüşvet versem istemedğim marka istemedğim modeli mi alırdık ? azıcık zeka lütfen!" demişsiniz ya sizde bu dedikleriniz olsa asıl İSTEMEDiĞİNİZ ARACI ALMAZDINIZ . Zekanın tanımını bilmeden cümle içinde kullanmayın lütfen!

Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    294
    Verilen Beğeniler
    67

@mayfe
    yazık size bol bol boş vaktiniz var demek tüm geçmiş yorumlarımı okumuş üflemişsiniz. deprem zamanı olanı yazdım tabi ki öğrendiğim şeyi yazdım depreme sevinmedim deprem oldu diye halay çekmedim çektiklerimi ben biliyorum deprem pskilojisinden yeni yeni çıkıyorum her lafımın da cümlemin de arkasındayım . biraz sağ solla uğraşacağına az biraz daha vakit bulup araç arasaydın ben duyduğumu bildiğimi her zmana bu platformda yazarım bir bana bir eşime atıp tutunca bir başkasına yazınca , ne oluyor ? sağa sola gülücük atınca ne oluyor ? limitimiz yanmasın diye kısmete çıkan aracı aldım ne yapaydım seni bulup ister misin diye mi sorsaydım amacın nedir? evet istemedğimiz araba oldu , ne yapayım yalan mı konuiayım? senin bu platformda amacın nedir? depremden 8-9 ay öncesinde biz araç aramaya başladı deprem sırasında da aradık sonrasında da ne olmuş? her geçen gün fiyatlar artırıyor bütçe belli limit belli ne yapsaydım????? burdaki psikolojisi bozuk insanlar sağa sola laf yetiştirmekten zevk alıyor da benim enerjim yok...evet vazgeçtik yeter dedik aylarca süründük son defa arasak ne çıkar dedik açtık not defterini aramaya başladık evet var şu an biri iptal etti dedi eeee aaaaa biz vazgeçtik mi diyip almasa mıydık? yaşın kaç hayatta neler neler oluyor gördüm geçirdim bu ne saçmalık ne aymazlık ...ne yapayım araç buldum aldım diye özür mü dileyeyim ? tek kuruş rüşvet vermedim diye mi rahatsız oldun ? bu mu seni öfkelendirdi? yazık yazık .. evet çabaladık bulduk aldık deprem oldu şükürler olsun durumum var gittim yardımımı da yaptım ,vicdanım çok çok rahat boş boş oturmadım tv den seyredip ah vah demedim başımı yastığa koyarken vicdanım da çok rahat en azından yardımım oldu diye. bedenen gücüm olsa oraya giderdim....beni deprem yazımla vurmaya çalışan aymaz , bahtsız , az çabala az daha çabala.....evet arkadaşlar dürüst çalışan bayiler var ...devamlı telefonla arayın arada bir gidin kendinizi gösterin telefon numaranızı bir daha bir daha kaydettririn.........bu arad bu sistemin suçlusu ben değilim GİT ASIL SUÇLUYA ÇEMKİR .

Üye
    mayfe Avatarı

Gerçek Adı
    Alaettin
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    giresun
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

@hanifeaydin meğer ne çok yaranız varmış ne çekmişsiniz.. yarası olan gocunur ayrıca. Vazgectik deyipte defteri elinize alip boş durmamissiniz sizinle ilgili yorumlarim dogru demekki . Mesajlarinizin bir tutarliligi olmadigini izah ettim sizde bunu acikladiniz son mesajinizda tebrik ederim. Sizin kadar BOŞ vaktim olsa ben de arac bulurdum emin olun.

Üye
    mayfe Avatarı

Gerçek Adı
    Alaettin
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    giresun
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    1

@hanifeaydin aracı almissin bakiyorum millete çatar olmussun dikkat et bu rahatlik bi taraflarina batmasin... Engellilerin haklarını savunuyoruz biz. Sen kimin adina hangi araci kimlere kullandiriyorsun acikla aciklamazsan ben geregini ilgililere aciklarim merak etme ...

Üye
    Cnnbaydmr Avatarı

Son Giriş
    11.04-2023
    Saat
    13:29
    Yaşadığı Yer
    İZMir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@naps bedensel Ortopedik Kronik dıye gecıyor raporum normal 2.grup surucu olur verdiler bana ama daha sonradan cevırebılıyor muyuz engellı ehliyetine ötv indirimi için onu bılemedım.

Üye
    forumcux Avatarı

Son Giriş
    15.08-2023
    Saat
    02:38
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

İyi forumlar. Daha önce sordum ama arada kaynadı. Önceden cevap vermeye çalışan, cevap verecek olan herkese şimdiden teşekkürler. Engelli araç alırken önce şirkete paranın tamamını yollayıp, sonra adımıza işlemleri yapması (araç alım satım için tam yetki vs.) için vekaletname veriyoruz. Onlar bütün işleri halledip bize fatura kesiyor. DOĞRU mu bu süreç?? Araç daha yolda rengi tipi belli ama başka bir bilgi yok elimizde (peşin alacağımız için önden proforma fatura falan kesmeyecekler, parayı ödedikten sonraki süreçte normal fatura kesecekler). Şirket gerçek, yeni kurulmuş bir otomotiv a.ş.. Sormak istediğim tüm parayı ödeyip, vekalet verip her şeyimizi onlara bırakmak normal bir süreç mi?

Üye
    sakura71 Avatarı

Son Giriş
    21.09-2023
    Saat
    16:14
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    2

Normal uygulama o şekilde. Parayı ve vekaleti önce veriyorsun sonra arabayı alıyorsun.

Üye
    mchi Avatarı

Son Giriş
    18.09-2023
    Saat
    11:32
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    66
    Verilen Beğeniler
    0

Bugün omoda 5 in odemesini tamamladim.

Arastirmalarim sonucu almaya karar verdim.
    Evraklar vergi dairesine gonderildi.
    10-15 gün icerisinde teslim edilecekmis.

Excellent paket çok az gelmis ve şuan satisa acilmamiş benim sırama luxury paket denk gelmiş.

Gönül excellent paket istedirdi ama luxury de baya dolu.
    Boş captur alacağıma seçimimi riskli çinliden yana kullandım.

Liste fiyatindan verdiler. Lansman indirimini yapmadilar.

Elden para talep etmediler.

920bin / 1.8 = 511bin

Plaka masraflari vb 515bin odeme yaptım.

Not: Alma konusunda emin olmasamda fiyatlar açıklanmadan önce kapora göndermiştim.

Vazgeçseniz bile iade alabilirsiniz demişlerdi.

Sonuç olarak alırım bi h.o.

21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    Aslannn Avatarı

Son Giriş
    05.04-2023
    Saat
    00:01
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Benim aracim da geldi sonunda. 2 gun once teslim aldim. Opel mokka elegance .Tanidiklar vasitasi ile Ocak sonu arac 920 bin tl iken her sey dahil 590 a anlasmistik. Onden 70 bin kapora vermistim. Kalani da araci alirken odedim. Araci alirken noterde vekalet ucreti olarak toplamda 900 tl gibi bir sey odedim. Elden para vermeyenler gercekten cok sansli. Ki bir cok insan hala arac bulamiyor. İnsallah herkes gonlune gore bir araba bulur.
    Bu arada araba cok cok iyi. Cok memnunum. Bagaj kismi kucuk yalniz. 350 lt. Eski golf 6 aracim ile benzer.

Yukaridaki arkadasin sorusuna cevaben ben kimseye vekalet falan vermedim. Paranin tamamini da vermedim. Önden 150 bin istediler ama 70 binim vardi anlasip o kadar yolladim. Arac gelince de kalani verip noterden imza atarak araci teslim aldim.

Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    294
    Verilen Beğeniler
    67

@mayfe
    engelli haklarını savunan Robin Hood , Allah akıl fikir yaşın küçük belli okurken acıdım . VEKALETNAME VERDİM EŞİM , BABAM , ABİM KULLANABİLİR.İLGİLİLİERE YALVARIYORUM BİLDİR HABER VER . Açıkla basın toplantısı yap , burda birçok engelli arkadaş da almış etmiş yazıyorlar BENİ SEÇMİŞSİN ÇATACAK .evet araba buldum tek kuruş fazla vermedim. bu gücüne gitti ama kabullen . darısı tüm ihtiyaç sahiplerine inşallah .Boş zamanım yok fulltime çalışıyorum hadi buna da sinirlen hemen bir smiley

Üye
    ahmedduman60 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmed DUMAN
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:27
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    47
    Verilen Beğeniler
    3

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: hanifeaydin Mesajı Gör
    VEKALETNAME VERDİM EŞİM , BABAM , ABİM KULLANABİLİR.
    90 üstümü sizin rapor. nasıl oldu eş, baba ve abinin kullanım izni o kısmı açıklayabilirmisiniz

Üye
    egemmm Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:37
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    360
    Verilen Beğeniler
    815

@mayfe

Pretij . sen boş yorum yapma bırader . Sen benı ne kadar tanıyosun da dürüstiüğümü sorguluyosun ? araba zaten en üst donanımı . neyın donanımı olacak ? ön kaput filmi yan çamurlukluar filmi , seramık kaplama camlara film . Bagaj havuzu ve paspaslar 61 bin tl . DÜRÜSTLÜK
    ABİDESİ. . Ok mi ? SAKARYA KARDEŞLER OTOMATİV ..

Üye
    tsunami_ Avatarı

Gerçek Adı
    Amando
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    16:14
    Yaşadığı Yer
    Uganda
    Alınan Beğeniler
    115
    Verilen Beğeniler
    63

@egemmm

ön kaput filmi yan çamurluklar filmi , seramık kaplama camlara film . Bagaj havuzu ve paspaslar 61 bin tl mi bunlar ?

Üye
    mchi Avatarı

Son Giriş
    18.09-2023
    Saat
    11:32
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    66
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @tsunami_
    Adam elden sukadar verdim diyor zaten önceki yorumlarında

21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 52 / 58 İlkİlk ... 242484950515253545556 ... SonSon