TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 51 / 60 İlkİlk ... 41474849505152535455 ... SonSon
Toplam 898 mesajın 751-765 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Cnnbaydmr Avatarı

Son Giriş
    03.11-2023
    Saat
    11:58
    Yaşadığı Yer
    İZMir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaslar ben yuzde 78 Engelliyim ehliyetim yok suan ıcın ama ehliyet alsam daha sonra sıfır arac alımında ötv den nasıl yararlanabilirm? detaylı bilgiye ulasamıyorum hiçbi sekılde. Yardımcı olur musunuz.?

Üye
    egemmm Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    28.11-2023
    Saat
    07:58
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    359
    Verilen Beğeniler
    833

@mayfe

bir tek sız durust sunuz mıllet yalancı .. Kia cerato aldım 505 bin normal arac ıcın havale ettım . 61500 tl de aksesuar adı altında havale ettım al hesapla. istiyosan dekontları da atarım . sensin ya tek dürüst ...

Üye
    mayfe Avatarı

Gerçek Adı
    Alaettin
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:44
    Yaşadığı Yer
    giresun
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    2

@egemmm

sen NedEN alındın ki şiMdi? egemmm. Mesajımı alıntı yapıyorsun ANLAMADAN ETMEDEN YORUM KATIYORSUN. elden para vermeyenlerdEn bahsetmişim, sen eldEn para verdim diyorsun benim yorumuma maydanoz olmak için yazmışsın başka açıkmalası yok. 60 bin aksesuar olmaz bir kere o dediğin ekstra donanım olurdu eğer öyle bir durumsa... AYRICA CERATO aldım diyorsun markanın modelini de yazmamışsın ELGANCE mı? PRESTİJ mi? dürüstlükten bahsedecek son kişi sensin ayrıca dürüst olsan dik durur o hava parasını vermezdin hadi ordan....

Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    305
    Verilen Beğeniler
    71

@mayfe

eşim bankacı -ben de görmek istiyorum dedim açıp baktık ötvsiz ne yazmış ise onu eft yaptık.burda neden yalan söyleyelim? her bayi de şerefsiz değil .

Üye
    mayfe Avatarı

Gerçek Adı
    Alaettin
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    giresun
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    2

@hanifeaydin

ben inanmıyorum diyorum bu söylenenlere, kimseye yalancı demiyorum, ne aldının hangi model marka? ne kadar ödediniz. AYRICA fiyatı düşük araçlardan elden çok fiyat farkı alınmıyor ya da hiç alınmıyor. renault clio aldıysanız olabilir...

eşşiniz bankacı ise bayii ile bir çıkar ilişkisi vardır diye düşünmüyor değilim. size ayrımcılık yapmadığı ne malüm

Üye
    aesacus Avatarı

Gerçek Adı
    Gökhan
    Son Giriş
    23.11-2023
    Saat
    13:30
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    20

İki tarafında haklı olduğu konular var. Bazı markalar (Hyundai mesela) elden para almadan bulunmuyor genelde. Bazı kurumsal bayiler de kesinlikle elden para almıyor. Ankara Renault-Mais kurumsal şube. Hiç bir modelden elden para almıyor ama o kadar fazla alıcı var ki yetişmiyor. Ben aralık ayında sıraya girerek şubat sonunda Dacia Duster Journey 1.3 TCE Otomatik araç teslim aldım. Liste fiyatı 704bin iken 390bin ödedim. Extra para vs. istemediler. Ama aynı zaman Hyundai Tucson baktım uzun bir süre; en az isteyen 150bin elden istedi.

Ankara Renault-Mais ile de herhangi bir baglantim yok. Hatta eski aracıma 2. elde düşük fiyat verdiler, dışarda satarsanız daha yükseğe satabilirsiniz dediler, bende disarida sattım. takasa vermedim.

Üye
    ahmedduman60 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmed DUMAN
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    14:43
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    60
    Verilen Beğeniler
    3

@egemmm

tamam kardeşim bundan sonra senin mesajları takip edip öğreniriz bizde

Üye
    forumcux Avatarı

Son Giriş
    15.08-2023
    Saat
    02:38
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba ötvli muhafiyetli araç alırken önce şirkete paranın tamamını yolayıp, sonra adımıza işlemleri yapması (araç alım satım için tam yetki vs.) için vekaletname veriyoruz. Onlar bütün işleri halledip bize fatura kesiyor. DOĞRU mu bu süreç?? Araç daha yolda rengi tipi belli ama başka bir bilgi yok elimizde, şirket gerçek şirket otomotiv a.ş... Sormak istediğim parayı ödeyip, vekalet verip herşeyimizi onlara bırakmak normal bir süreç mi?

Üye
    aesacus Avatarı

Gerçek Adı
    Gökhan
    Son Giriş
    23.11-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    20

Doğrudur, işlemler öyle ilerliyor ama paranın tamamını göndermeden proforma fatura isteyin. Orada aracın motor-şase numarası yazar. Bu bilgiler araç fabrikadan çıktıgı anda belli olur.
    Vekalet vermezseniz bir iki kere vergi dairesi ve trafige imza için gitmeniz gerekir.

Üye
    forumcux Avatarı

Son Giriş
    15.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

@aesacus

Kredi çekmeden alacağımız için proforma fatura kesmicez, direk fatusası kesilcek nasılsa diyorlar?

Üye
    aesacus Avatarı

Gerçek Adı
    Gökhan
    Son Giriş
    23.11-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    20

En azından motor-şasi numarası yazan bir sipariş formu vermeleri lazim. En azından arabanın ayrıldığını gösterir o belge size

Üye
    forumcux Avatarı

Son Giriş
    15.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

@aesacus
    "Araç çarşamba gelecek, teknik formundan bakar şasiyi söylerim" diyor. Ancak Sıfır aracın şasesinden aracın bilgilerine ulaşmak mümkün değil malümunuz. Yani vereceği şasi hangi araca ait veya gerçekten öyle bir şasi var mı biz bilemeyeceğiz ya da boşuna evham yapıyoruz?

Üye
    naps Avatarı

Gerçek Adı
    Semih
    Son Giriş
    03.07-2023
    Saat
    16:17
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    140

@Cnnbaydmr

Bedensel engelli değilseniz ve raporunuz 90 ve üstü değilse ötvden yararlanamazsınız. Bedensel bir engeliniz varsa şayet biran önce ehliyet alımı için müracaat ediniz zira her geçen gün alım imkanı zorlaşıyor.

Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    305
    Verilen Beğeniler
    71

@mayfe
    eşim bankacı diye vergi hesap kitap kdv ötv detaylarını kanun yönetmelik çok detaylı bilir anlamında söyledim.işi ile bayii arasında bir bağ yok ikisi çok ayrı ve firma zaten eşimin bankasını kullanmıyor kurumsal olarak ne çıkarımız olabilir .araca tek kuruş fazla vermedik. versek belgeleyip mahkeme yoluna giderdim ki birçok kazanılmış mahkemem var.içinizdeki fesatlık çok farklı bir boyutta .benim torpilim olsa içerde adamım olsa para versem rüşvet versem istemedğim marka istemedğim modeli mi alırdık ? azıcık zeka lütfen! aylardır kapı kapı geziyoruz 3-4 günde bir listede adımızı hatırlatıyorduk el insaf . cümle sonuna gülücük işareti kinayelerinizi de , laf sokmalarınızı hafifletmiyor al ben de koyayım ne oldu karakteriniz düzeldi mi?

@aesacus
    ispat edip video ses kaydı mail eft dekont direk genel müdürlüklere şikayet edin hem Türkiye hem de head office olarak herkes google translate kullanıyor şikayet kısımları belli websitelerinde girin yazın yollayın bu kadar basit. ticaret bakanlığımıza yollayın - tüketici hakem heyetine yollayın - bir çok kanal var .

Üye
    mayfe Avatarı

Gerçek Adı
    Alaettin
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    giresun
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    2

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: hanifeaydin Mesajı Gör
    benim torpilim olsa içerde adamım olsa para versem rüşvet versem istemedğim marka istemedğim modeli mi alırdık ? azıcık zeka lütfen! aylardır kapı kapı geziyoruz 3-4 günde bir listede adımızı hatırlatıyorduk el insaf . cümle sonuna gülücük işareti kinayelerinizi de , laf sokmalarınızı hafifletmiyor al ben de koyayım ne oldu karakteriniz düzeldi mi?
    karakter olayına hiç girmeyin yazdığınız eski mesajlarda belli ediyorsunuz kendinizi. DEPREM'i işaret ederk insanlara araba almaktan vazgeçtiğiniz imajı verip daha sonrasında halbuki 1 ay öncesine kadar araç bulduğunuzu yazmışsınız sonraki mesajınızda nasıl oluyorsa vazgeçmişken aracınızı ayarlamış oluyorsunuz hem de DEPREM hakgetire kapı kapı dolaşmışsınız bir de araç bulmak için insanlar can derdine düşmüşken öyle mi? siz yazdığınız mesajları okumuyor musunuz? siz yazdığınız mesajların okunmadığını mı zannediyorsunuz? yoksa yazdıklarınızı idrak edemeyecek durumda bir insan mısınız?
    @hanifeaydin "benim torpilim olsa içerde adamım olsa para versem rüşvet versem istemedğim marka istemedğim modeli mi alırdık ? azıcık zeka lütfen!" demişsiniz ya sizde bu dedikleriniz olsa asıl İSTEMEDiĞİNİZ ARACI ALMAZDINIZ . Zekanın tanımını bilmeden cümle içinde kullanmayın lütfen!

Sayfa 51 / 60 İlkİlk ... 41474849505152535455 ... SonSon