@hanifeaydin
yeni barkodlu rapordan bahsetmiyoruz eski raporla araç alınırken yaşanabilecek süreçten bahsediyoruz. yeni barkodlu raporla ilgili bir sorun yok zaten
@egemmm
herkes sisin kadar şanslı değil maalesef. biz ehliyeti yenilemek için 1 ay uğraştık ki rapor için ne kadar zaman uğraşacağız belli değildi ve onca strese katlanmak zorunda olacaktık. yeni ehliyet ve eski raporumuzla araç aldık çok şükür. sadece eski raporun ilgili hastaneden teyit işlemleri uzun sürermiş onu da elden hızlandırdık sorun olmadı.
@lacamo kimse elden istediği parayı hesaba eft yaptırmıyor artık parayı elden bizzat götürüp vereceksiniz deniliyor onu da ispatlayamacaklarına göre bu paraları bir şekilde sizden bizden alıyorlar vermeyenler ise araç beklemekten başka çareleri yok ki araçlar ne zaman gelecek o da belli değil
Arkadaşlar bu kaç gündür biz arabamızı aldık diyen arkadaşlar nasıl aldığınızı hangi araçları aldığını da belirtirlerse bilgi amaçlı arac bulamayan bizlere de öncülük yapmış olursunuz
Eskişehir'de bir kaç bayiye sorduk, elden para istediler. Bu ülkeden her geçen gün daha fazla nefret ediyorum.
@mayfe
aksesuar adı altında eft yapılıyor . ben oyle yaptım . Ulkeyı bu hale getırenler utansın
Müjde verirken bizi hep unutuyorlar böyle giderse tüm araçlar limit üstüne çıkacak ÖTV limiti hemen kalkmalı. Siyasilere ulaşılırsa bir müjde gelebilir diye düşünüyorum şu ortamda kalkmaz ise hiç kalkmaz
Arkadaslar bu aralar biyerlere bastırmak lazim bi siyasilere filan ulasalim tanidigi olannyokmu bi dillendirse birileri limit degisir yada kalkar eger suan bi gelisme olmazsa bidaha unutun gitsin
araç ne aldınız araç bulunmuyorda ondan sordum
Araç almakdan vazgectik.
2 yaşında ikizlerim var artık iyice agirlastilar. Hadi borç harç bir araç alalım dedik.
İsciyim vardiyalı çalışıyorum ben yokken fizik tedavi için eşimde kullanabilsin tedavileri aksamasın istedik ama nasip değilmiş.
Acaba bu ülkede gerçekden hangi iş doğru yapılıyor.
ÖTV indirimli 350 bin TL ye gelen araç için benden 450 bin istiyorlar .
Otomatik olanlar başka bir boyutta.
Hadi en düşük segmentte bir şey alalım dedik onlarda gelmiyormus.
İlla full paket araç bulursun diyorlar.
Elimde nakit var dediğimde tamam elimizde bir araç var sattığımız kiside pürüz çıktı size verelim diyerek birden araç çıkarıyorlar.
Ben bu ülkede ki ahlaksızlık dan cidden bıktım.
Abi merhaba,bugün bir bayi ile görüşüp kapora verdim ve evraklarımı yolladım ama bayii diyor ki önceden önce rapor onayı alınıp öyle aparat takılıyordu ama şuan aparat dahil tüm işlemler yapıldıktan sonra vergi dairesine onaya sunuluyor,onay alınamaz ise kaporada gider yaptığın masrafta.. Siz alırken bu şekilde mi ilerledi işlemler?
Konu encila tarafından değiştirilmiştir (28.03-2023 Saat 10:17 ).
@egemmm
Abi merhaba,bugün bir bayi ile görüşüp kapora verdim ve evraklarımı yolladım ama bayii diyor ki önceden önce rapor onayı alınıp öyle aparat takılıyordu ama şuan aparat dahil tüm işlemler yapıldıktan sonra vergi dairesine onaya sunuluyor,onay alınamaz ise kaporada gider yaptığın masrafta.. Siz alırken bu şekilde mi ilerledi işlemler?
@lacamo
Renault 2023 1.3 mild hybrit Captur İcon modelini aldım. İzmirde yaşamama rağmen aradığım bayiler arasında istanbula bulabildim. 535 bin ödeme yaptım. 8.500 lira da aparat işlemleri için ödeme yaptım. Vergi dairesinden onay alma işlemi ortalama 15 gün sürdü. Çok şükür ben süreci atlattım. Umarım herkes istediği aracına kavuşur. Açıkcası aklımdaki araç bu değildi ama ne alınabilirse limite yakın kardır diye düşünüyorum. Bi kaç aya alınabilecek araç kalmayacak çünkü.
Captur touch plus i direk renodan tanidik buldum 506 ya ama bos arac diye almadim. Hatami yaptim bilmiyorum
21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi