@Bedri6868
Bu seçim bence kritik ve önemli FATİH ERBAKAN şartlarını sundu bütün kanun maddelerin kalkması için.
Çok iyi değerlendirme yapmaliyiz artik ülke bayağı bozuldu...
@Bedri6868
Bu seçim bence kritik ve önemli FATİH ERBAKAN şartlarını sundu bütün kanun maddelerin kalkması için.
Çok iyi değerlendirme yapmaliyiz artik ülke bayağı bozuldu...
Seçimde olsa limitin degisecegini dusunmuyorum boyle bisey beklemeyin
1- acaba birileri bayilere ÖTVsiz araç satmayın ve zorlaştırın gibi birşey söyleyerek baskı mı yapıyor.
2- Biz engellilere asıl sorun çıkaranlar -gerçek mağdurları ihtiyaç sahiplerini hariç tutuyorum- başkası adına %90 ile araç satın alanlar. Çevremde çok var böyle. Adına satın aldığı kişinin araca ihtiyacı yok. Bu kişiler şöyle düşünüyor: "1.000.000 verecektim, ÖTV indiriminin 100 150 Bin fazlasını veriyim ne olacak? " Bizzat bayi bana bunu söyledi. Adama elimizde araç yok başka bayiden alacağız deyip liste fiyatının 100.000 fazlasını söylüyoruz tamam diyor dedi.
3- Araca gerçekten ihtiyacı olan engelliler mağdur oluyor. Buna çözüm bulunabilir. Aracı bizzat kullanacak H sınıfı ehliyet liye ÖTV tam indirimi getirilir, başkası adına kullanacak kişi ÖTV nin belli miktarını öder. Yarısımı mesela.
Adamlar corollaya 260bin mokka ya 145bin elden para istediler ya la
21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aradaşlar herkese merhaba,
Arabasız engelliler adıyla bir instagram hesabı açtım. Seçim öncesi bu konuyu bir şekilde gündeme getirmemiz gerekiyor. CHP veya İyip'e bir şekilde ulaştırabilirsek mutlaka gündeme gelecektir. Ne kadar başarabilirim bilmiyorum. Sayfayı mümkün olduğunca yayalım. CHP'ye ulaşma şansım var. Konuyu gündeme getirmek için başka fikirlere de açığım. Umarım başarırız...
https://www.instagram.com/arabasiz.engelliler/
Arkadaşlar selam, 2009 öncesi %90 sürekli raporu olup araç alan oldu mu. Edevlet veya enabız'da eski rapor olduğu için gözükmediğinden sorun yaşayanların olduğu söyleniyor. Deneyimleyen oldu mu?
@Askin_Keskin
yenılemen lazım raporu . Her işlemi baştan yapacaksın yeni rapor çıkarır gibi . 2019 öncesi ve sistemde görünmeyen raporlar geçersiz.
Bence başlığı değişin, Engelliler için ötvsiz araç alma hayal oldu diye![]()
@egemmm
Biz raporu 2014 de almıştık. Aldığımız aracın 5 yıl süresi 2020 de doldu. 2020 mart ayında aynı raporla tekrar araç aldık. O yıl eski rapor için aracın bulunduğu vergi dairesi raporun alındığı hastaneden bu raporun gerçek olduğuna dair resmi yazı istedi. Hastane de resmi yazıyla rapor gerçektir diye yazdı öyle almıştık. Şimdi süreç nedir bilmiyorum.
Biz raporu 2014 de almıştık. Aldığımız aracın 5 yıl süresi 2020 de doldu. 2020 mart ayında aynı raporla tekrar araç aldık. O yıl eski rapor için aracın bulunduğu vergi dairesi raporun alındığı hastaneden bu raporun gerçek olduğuna dair resmi yazı istedi. Hastane de resmi yazıyla rapor gerçektir diye yazdı öyle almıştık. Şimdi süreç nedir bilmiyorum.
@ezelim01
artık kabul etmıyorlar e devlette raporun gorunucek ve barkodlu olucak
Merhaba, Chery bugün lansman yaptı, fiyatlar aşağıdaki gibi: birçoğu bizim limitin altında görünüyor- araç bulunursa tabi
Model Donanım Fiyat (Lansmana Özel)
Tiggo 7 Pro Comfort 825.000 TL
Tiggo 7 Pro Luxury 885.000 TL
Tiggo 7 Pro Excellent 945.000 TL
Omoda 5 Comfort 810.000 TL
Omoda 5 Luxury 870.000 TL
Omoda 5 Excellent 930.000 TL
Tiggo 8 Pro Luxury 1.050.000 TL
Tiggo 8 Pro Excellent 1.150.000 TL