@SATILMIŞ ÇAYIRLI
ötv kaç oldu derken ne demek istediz orana bağlı bir ötv indirimi yok aracın fiyatı ile ilgili bir durum bu
@SATILMIŞ ÇAYIRLI
ötv kaç oldu derken ne demek istediz orana bağlı bir ötv indirimi yok aracın fiyatı ile ilgili bir durum bu
fiyatlar daha da artacak bu belli. ama şu internetten sipariş olayını her marka yapsa da kurtulsak bu rüşvet yan cepten para istemelr (şükür bana müslüman biri denk geldi raporumu görünce üzüldü bilemiyorum 3 sayfa tam ) ....internetten sipariş geçince para belli model belli paran belli finansman seçeneği belli oluyor olacak ve kimse kimsenin parasını çalamayacak.
@kitikapa
Siz siz olun alacaginiz araci garantilemeden elinizdeki araci satmayin aman derim
Bayilerde araç yok diyorlar. Araya tanıdık koyup olmayan aracı buluyorsunuz ama bu seferde fazladan 50 bin ila 150 bin tl arası para talep ediyorlar. Camlara film, boya koruyucu, kapı içlerine özel kaplama vs... Gibi benzeri şeyler adı altında hava parası talep ediyorlar. Bir de sigortayı bizim firmamıza yaptıracaksınız şartı var..! Bu sene arabayı değiştirmekten vazgeçtim. Ölmezsem seneye tekrar şansımı denerim..
Biz engelliler eyt liler gibi birlik olmadıkça babayı alırız.arabamı sattım araba alamıyorum.yazıklar olsun bu adamları destekleyenlere
Bugün skoda 850000lik aracı bana 660 dedi.arkadaşlar uyumayalım.birlikmolmazsak herkes bizi yiyor..
Zaten indirim kadar fark alıyorlar..Bu ahlaksızlıktır
Gezmediğim citroen bayii kalmadı hepsi anlaşma yapmışcasına araba yok diyorlar showrumda ki araçları soruyorsun efendim onlar satıldı diyorlar anlamadım gerçekten yazıklar olsun
Ahlak kalmamış toplumda.5. Aracı alacaktım ilk defa 200bin tl fazladan para istiyorlar
https://www.haberturk.com/sifir-enge...570642-ekonomi
Bu linkte ötv indiri hesaplamasına bakın.Ben mi yanlış anladım..
Ötv nin tamamını indirmiyor..32 lik bir indirim oluyor.Bu ne zaman çıktı Bilginiz var mı?bayiker sanki bunu önceden bildikleri içşn mi hesaplamayı o şekilde yapıyorlar..
Engel oranı %40 ila %89 arasında olan kişiler, %26.3'lük bir ÖTV ile birlikte %15.24'lük KDV indiriminden yararlanabilir. Ayrıca %90 ve üstü engele sahip kişiler ve bakımından sorumlu 1. derece yakınları, ÖTV'den muaf şekilde araç satın alabilir.2 Oca 2023
Bülent bey merhaba..forumun sonunda ötv indirimi ile ilgili bazı oranlar paylaştım.ama resmi bir yerde bunları bulamadım.%40-89 engeli olanların ötv indirimi baua bir tırpanlanmış görünüyor yazıda.sizin böyle bir bilginiz var mı?resmi gazetede göremedim böyle bir şey.yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler
böyle bir şey yok . Bir gazete haber yapar, diğerleri alıntı yapar. @saygun
volkswagen tiguan alan var mı yeni ÖTV limiti ile? çevrenizde duyduğunuz vs..