TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 42 / 60 İlkİlk ... 3238394041424344454652 ... SonSon
Toplam 898 mesajın 616-630 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Cango Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    08.12-2023
    Saat
    21:11
    Yaşadığı Yer
    ...
    Alınan Beğeniler
    116
    Verilen Beğeniler
    220

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Az daha sıkın dişinizi 2.ci eldde fiyatlar yükselmiş.

Üye
    Aslannn Avatarı

Son Giriş
    05.04-2023
    Saat
    00:01
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Tam aracimi ilandan cekip vazgecmistim ki bu sabah arkadaslardan birisi aradi arac buldum diye. Hemen aradim. Opel mokka 2023 elegance paket (arkadas hatirina)590 bin dedi. 70 bine yakin bir fark var normal vermesi gerekenden. Kaput koruma ivir zivir birseyler soyledi. Arac martta gelecekmis. Fiyat sabitleme yapinca kabul ettim. 70 bin tl onden verdim. Araci bana ayirdilar. İyi mi ettim yoksa guzel bir kazik mi yedim cok kararsizim. Fiyat sabitleme yapmasa kesinlikle almazdim bu fiyata. Tanidik es dost arkadas vs yoksa arac bulmaniz suan icin imkansiz gibi bir sey arkadaslar. Ancak corsa tarzi b segment arac veriyorlar ama onada guzel bir bayi karı koymuslar.
    Kimi bayi diyor martta yiginla araba gelecek. Kimisi de bu sene zor arac bulursin diyor. İnsanda heves meves birakmadilar

Üye
    egemmm Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:21
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    360
    Verilen Beğeniler
    836

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Aslannn

bence iyi yapmışssın ,bende 60 bin tl verdım ama memleketi bu hale getırenler utansın dicem , ama onlarda utanma da yok

Üye
    birkan01 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:00
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    69
    Verilen Beğeniler
    44

@egemmm hayırlı olsun hocam siz hangi arabayı aldınız

Üye
    isah Avatarı

Gerçek Adı
    ibrahim şahin
    Son Giriş
    04.06-2023
    Saat
    08:19
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    1

Merhabalar, son yönetmeliğe göre %90 ve üstü raporla alınacak araçları kullanabilecek ruhsata kayıtlı kişiler bu aracı kullanırken araç sahibi yani engelli birey de araçta olmak zorunda mıdır, böyle bir kural var mı. Böyle bir uygulama varsa engelli bireyi bir yere bırakan yakını geri nasıl dönecek....

Üye
    Shadowmaster Avatarı

Gerçek Adı
    Ali
    Son Giriş
    30.11-2023
    Saat
    15:54
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    13

@egemmm ben bu düzenlemeler için seçimden sonrası için konuşmuştum, şu an durmumuz ortada.

Üye
    Cango Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    08.12-2023
    Saat
    21:11
    Yaşadığı Yer
    ...
    Alınan Beğeniler
    116
    Verilen Beğeniler
    220

Seçim sonrası kılıçdaroğlu 1600 motora kadar araçları herkese ötv indirimli olarak verecek hazır olun ve oyunuzu chp ye vermeyi unutmayın.
    #BenKemalGeliyorum
    Konu Cango tarafından değiştirilmiştir (31.01-2023 Saat 22:12 ).

Üye
    sakura71 Avatarı

Son Giriş
    08.12-2023
    Saat
    11:54
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    26
    Verilen Beğeniler
    2

O kafa onlarda olsaydı bugune kadar çooktan seçim vaadi olarak söylerdi ya da altılı masanın dün açıklanan binlerce maddenin yer aldığı bildirisinde yer alırdı.
    O yüzden çok heveslenme engelliyi düşünecekler diye..

Üye
    fevzieryilmaz Avatarı

Gerçek Adı
    Fevzi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    104

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Seçim öncesi tüm siyasiler halk'dan yana halk içinde yaşayan Halk'ı düşünen kişiler seçim gecesi ise öküz ölüyor ortaklık bitiyor...

Akp'nin bir yetkilisi biz engellileri adam yerine koyduk diye bir söylemi vardı ogünden bu bu yana iki yakamız bir araya gelmedi...tek tek dişlerimizi söker gibi ellerimizden tek tek haklarımızı aldılar...

umut bağlamayın hiç bir hükümet bizleri düşünmez halen 70'li yıllarda rahmetli Ecevit'in vermiş oldugu engelli çalıştırma zorunlulugu yasası ile çok şükür iyi veya kötü iş buluyoruz...

Vergi dairesinde birine yeni genelgeyi danışmak için birkaç soru sordum adam ötv'siz fiyatdan araç alıyorsunuz birde model begenmiyorsunuz gibi bir cümle kullandı bende Allah sanada nasip etsin ötv'siz araç almayı dedim biraz bozuldu Her sağlam kişi bir engelli adayıdır bunu artık kafanıza sokmanız gerekiyor...Ben bir araba alıyorum bir arabadan daha fazlasını ise neden devlete vergi olarak ödüyorum demiyorda ötv'siz araç alıyormuşuz onu bahane ediyor

Velhasıl yeni genelge ile otomatik vitesli engelli aracımı eşim kullanamayacak beni işe bırakamayacak,çocukları okula bırakamayacak,uzun yolda yoruldugum zaman direksiyona geçip bana yardımcı olamayacak....

yapılan her icraaat her güncelleme her genelge bizlerin zararına olmakta umut bağlamayın bence...

Üye
    egemmm Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:21
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    360
    Verilen Beğeniler
    836

Bugün itibarı ile araçlarda yeni fiyat güncellemeleri başlamıştır . çoğu araç limit dışı kalır mart ayında . .

Üye
    forumcux Avatarı

Son Giriş
    15.08-2023
    Saat
    02:38
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Yüksek mercedes G63 dür, bmw X7 dir kardeşim. Burada öyle engelliler var ki uyduruk marka C SUV araca bile zor sığıyor ama onu bile alamıyor limit yüzünden.. Herkes kendine göre düşünemez, Engelliden bahsederken biraz daha hassas olmak gerekir. Sen üzülme zaten nasılsa alırsın i20 Hazirandan sonra gelecekmiş en boşu 1 milyon limitinde kalabilir belki üste de akesesuar adı altında 200 - 250bin tl verirsen 800 900bin cepten ödeyerek ötvsiz alırsın daracık en boş i20yi limite girmeden. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan. Darısı engelline göre ihtiyacına uygun büyüklükte araç alamayan diğer engellilerin başına!
    Konu forumcux tarafından değiştirilmiştir (02.02-2023 Saat 12:58 ).

Üye
    fevzieryilmaz Avatarı

Gerçek Adı
    Fevzi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    104

Hep bu Etliye sütlüye dokunmayayım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantıgı ile kaybediyoruz zaten...

Tekerlekli sandalye kullanan bir arkadaşımızın gözünden bakmamız lazım olaya ...

tekerlekli sandalye kullanan Engelli bir arkadaşımızın yazısı geldi aklıma...Ormanlık alanda akşam saatlerinde aracı çalışmıyor inip yardımda çagıramıyor.kullandıgı araçta özellik olarak s.o.s yardım butonunu varmış onu kullanarak yardım çağrısı yapıyor ve o ortamdam kurtuluyor...
    şimdi bu özellik lüks değil engelliler için bi nevi ihtiyaçtır,aracın bagajının geniş olması içine sandalye sıgması lüks değil ihtiyaçtır,bir kaza anında acil kişileriin aranması araçta lüks değil engelliler için ihtiyaçtır ve kullandıgım araç benim bacaklarımdır...

Velhasıl yüksek dediğiniz araçlar engelliler için lüks değil ihtiyaçtır..

İ20 aracınız size hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın sağlıcakla inşallahh...

Üye
    mavice35 Avatarı

Son Giriş
    28.11-2023
    Saat
    20:17
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba sayın ilgili
    Bir engelli vatandaş olarak gündelik hayatımızda bazı zorluklarımızı aşmak adına temin ettiğimiz engelli araçları için kanunda bulunan limit yüzünden araç bulamıyoruz. Lütfen gerçek engellilerin haklarının korunması adına daha farklı yaptırımlarla suistimali engellemenizi ve bu insanlara daha çok yaptırım uygulamanızı canı gönülden destekliyorum
    Engelli araç limitinin kaldırılması konusunda gereğini tüm engelli arkadaşlarım adına arz eder iyi çalışmalar dilerim
    Saygılarımla

Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    306
    Verilen Beğeniler
    73

büyük araçlar limitten çıktı .....

Üye
    GreatFaith Avatarı

Son Giriş
    05.12-2023
    Saat
    20:11
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bu limiti 6 ayda bir güncelleseler yıl içinde mağduriyetler bir miktar azalır. Hatta daha da iyisi 3 ayda bir güncellense bayilerin engelliye araç satmama huyuda değişebilir.

Sayfa 42 / 60 İlkİlk ... 3238394041424344454652 ... SonSon