benim sağ hemiparezi teşhisi rahatsızlıgım var bende yeni tip ehliyetim var noroloji ve ve fizik bölümünün görüşleri karar veriyor
Arkadaşlar benim 2008 de aldığım düz b ehliyetim var bunu degismem için aile hekimi nöroloji görmesi gerek dedi nöroloji onay verirmi ehliyetimi iptal mi eder sitede var mi bilgisi olan. @OturanBoğa @BilgiHazinedir
benim sağ hemiparezi teşhisi rahatsızlıgım var bende yeni tip ehliyetim var noroloji ve ve fizik bölümünün görüşleri karar veriyor
@yep
Ustad paylaşırmısin rica etsem nöroloji ve fizik ne gibi tetkik yaptı ayakların vs neyine bakarak karar verdi senin ehliyet aparatlimi düz b ehliyetimi
Serebral palsi öyküsü mevcut. Askerlikten muaf tutulmuş. NM: Bilinci açık koopere oryante. Konuşma ve anlaması normal.sağda 4/5 motor gücü mevcut.Sağ el ince motor becerilerde zorlanma ve distonik postürü mevcut. Yürümesi düz zeminde desteksiz hafif spastik yürüyüşü mevcut. Sonuç:Hafif yürüme bozukluğu.(%20). ve dominant tek üst ekstremitede hafif-orta fonksiyon kaybı (%25)mevcut. Özel tertibatlı araç kullanıyormuş.
@yep
Otomatik vites elden tertibatlı mi araç,nöroloji ve fizik mi karar veriyor tetkik istemiyorlar dimi
Evet iki doktor karar veriyor ama genelde nöroloji doktor daha önemli benim araçta tertibatlı ehliyetimde kodlar mevcut