Gördük gördük etkiyi ben böyle bir etki hayatımda görmedim bi daha böyle bir etki zor görülür diye tahmin ediyorum şaka gibi valla kendi salaklığıma yanıyorum martta almadım dedikoduyla onun bunun lafıyla iş yapmaya kalktık cezamızı çekiyoruz
Gördük gördük etkiyi ben böyle bir etki hayatımda görmedim bi daha böyle bir etki zor görülür diye tahmin ediyorum şaka gibi valla kendi salaklığıma yanıyorum martta almadım dedikoduyla onun bunun lafıyla iş yapmaya kalktık cezamızı çekiyoruz
Ben 209 bine xc40 almadım zamanında harman kardonu yok diye
21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen sattik almadım bekledik bekledik umut verdiler ha şimdi ha oldu diye... şimdi hem arabasız kaldık hemde paramız pul oldu
@mchi
Gördük ama tersten walla 😂
Bizede 3008 verdi Bursa sancelik yıldız hanım 2021 Ocak ayı rengini begenmedik😂😂😂 şimdi C3 razıyım alın diye çok söyledi biz nasıl olsa buluruz dedik sonra dolar yükseldi savaş falan limit yalan oldu articak diye söylentiler bekle bekle şuanda sıfırım limit kalkar inşallah herkes istediğini alır ama şu var engellileri kimse dikkat e almıyor
Cunku engelli dernekleri hiçbirisi birlik olup birseylerin değişmesi için çaba sarfetmiyor kendimizi eleştireceksekte bizlerinde hatası arayip sıkıştır miyoruz dernekleri herkeste bir öğrenilmiş çaresizlik durumu var
Bilmem biliyormusunuz ama ben yinede yazayım türkiyeden ev alan yabancılar KDV ödemiyormuş ayrıca ikametini aldığı evi gösteren yabancılardan da alacağı araçtan ÖTV alınmıyormuş.
@Cango
Kanın yasa yönetmelik genelge açıktır gizli değildir. Bahsettiğiniz içerik nerede geçiyor tam olarak? Bizi de aydınlatırsan sevinirim
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var https://fiyatlisteleri.opel.com.tr/arac/corsa 2022 Opel Corsa 1.2 100 HP Otomatik Edition (529.000) 370.000 TL'ye veriyor bayi ne dersiniz almalı mıyım?
Almamalisin. Maximum limit 450bindir 450 binlik araci 250bine alırsın. 370 bine ultra kaziklanmis olursun. ÖTV indirimi olmadan o fiyata veriyorsa al tabi
21121210G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
120 bin tl fazla istemişler. Firsatci dolandirici bayiler. İnş 1 tl ye muhtaç olursunuz.
hocam her geçen gün araçların fiyatları artıyor, bayiler araç yok diyor, elimdeki nakitin değeri dibe vuruyor, limit güncellenmiyor maalesef çaresiz bırakıyorlar bizi.
TL de durma $ al
Av. Serkan Bayramla konuştum iç açı şeyler söylemiyor artış en fazla %20 olur demiş maliye bakanıyla görüşmesinde bakan bey veryansın etmiş demesine göre çok sitemli.
Edit: 03124153435-3436-3668 numaralı telefondan Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı ÖTV Birimi ile görüştüm konu hakkında gizlilik emri var bilgi veremiyoruz dedi. Limit hakkında bir gelişme olursa zaten resmi gazete yayınlanır diyor.
Velhasıl bildiğimiz teraneleri okuyorlar hep.