TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    052 Avatarı

Gerçek Adı
    ONUR
    Son Giriş
    20.01-2022
    Saat
    22:35
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Bülent bey merhaba,
    Okudukça aklım iyice karıştı. İl sağlık Müdürlüğünden Ehliyet almak için - 10.02 Otomatik Vites 47. İki tekerlekli araç kullanamaz 78. Sadece Otomatik vites araba kullanabilir. 102. Ticari araç, resmi araç, ambulans kullanmaz. şeklinde bir rapor aldım. Bu kodlar ile ötv siz araç alabilir miyim. Tekrar Hastaneden heyet raporu alacaüım ( ÖTV siz araç için ) Yeni alacağım rapora ne yazdırmam gerekiyor.

Raporda yazan aşağıdadır.

her iki elde deformite mevcut. sağ el 4-5 parmaklar
    pıp eklemden ampute. 2-3 parmaklarda kesiye baglı dıp eklemden ankiloze. sol
    el 1. parmak hariç total parmak ampute ve işlev yok

Yardımcı olursanız sevinirim. Tşk.

Üye
    fatih_123 Avatarı

Son Giriş
    14.12-2022
    Saat
    15:51
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    10

@052

sol elinde sadece baş parmağın var anladığım kadarıyla. sağ elinde de yüzün ve şerçe parmağın iki boğumu yok. şuan ki kodlar ve uygun heyet raporuyla ötv den muaf olman gerekiyor ama pratikte uygulamalar malesef kağıt üstünde olduğu gibi değil. direksiyona dair aparat kodu da olsaymış keşke 40.11 topuz kodu. direksiyona yardımcı bir kod olmadığı için maliye senin ellerinde kavrama sorunu yokmuş gibi düşünebilir. bu sebeple de onayda sorun çıkarabilir. zaten bizim gibiler sürünüyor. millet komşusu adına araba alıp kullanıyor hiçbir zorlukla da karşılaşmıyor.

Üye
    052 Avatarı

Gerçek Adı
    ONUR
    Son Giriş
    20.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

site yetkilisinden yorum nasıl alıyoruz. Ben ilk defa yazı yazdım.

Üye
    fatih_123 Avatarı

Son Giriş
    14.12-2022
    Saat
    15:51
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    10

@052
    mesajına etiketle veya özelden yaz. istanbuldaysan ümraniye nakil vasıtaları vergi dairesine git. ordan bilgi almaya çalış ben gittim gerçi yüüzme bile bakmadılar ama sen de bir şansını dene. burda bizim alırsın veya alamazsın yorumumuz havada kalıyor. maliye son sözü söylüyor malum

Üye
    052 Avatarı

Gerçek Adı
    ONUR
    Son Giriş
    20.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Merhabalar,
    Araç alımı için heyete gireceğim. İl sağlık müdürlüğünün verdiği kodları aşağıda paylaştım.
    Heyet raporuna yazdırmam gereken kritik yazı var mıdır ? Bu kodlarla ÖTV siz araç alabilir miyim. Yardımcı olabilir misiniz.
    Tşk.

İl Sağlık Müdürlüğünün verdiği rapor ( Ehliyet İçin )
    10.02 Otomatik Vites 47. İki tekerlekli araç kullanamaz 78. Sadece Otomatik vites araba kullanabilir. 102. Ticari araç, resmi araç, ambulans kullanmaz.

Optapedik Problemim.
    her iki elde deformite mevcut. sağ el 4-5 parmaklar
    pıp eklemden ampute. 2-3 parmaklarda kesiye baglı dıp eklemden ankiloze. sol
    el 1. parmak hariç total parmak ampute ve işlev yok