Affınıza sığınıyorum neden herkes SUV araç peşinde kosuyor merakımdan soruyorum? Neden Sedan - Hatchback türü araçlarla ilgilenmiyorsunuz?
Affınıza sığınıyorum neden herkes SUV araç peşinde kosuyor merakımdan soruyorum? Neden Sedan - Hatchback türü araçlarla ilgilenmiyorsunuz?
Tekerlekli sandalye için bagaj ihtiyacından dolayı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@FaCia
Hayırlı Olsun... Corolla sedan mi Hb mi ???
Bana da Hb araç için 190.000 denmişti. Benim tercihim Peugeot 2008 1.2 GT-Line oldu aynı fiyata
BBP Başkanı Mustafa Destici konuyu gündeme getirecek.
Konuyu Recep Tufan bey takip edecek (kendisi ve çocuğuda engellidir)
Tweterdan takip edelim gruplarda paylaşalım.
Benden kısa ve öz bir rapor isterler.
1. Limit çok düşük
2.KDV düşse eskisi gibi iyi olur.
3. 5 sene çok uzun
4. isteyen Ötv yi geri öder faizi ile yenisini alır.
5. Limit üstü ödenip istediği araç alınabilmeli.
Taner bey yardım bekliyoruz özellikle sizden.
Twiterden takip ve destek✅
@Serkan555
1. Madde gerçekleşse bu yıl için yine yeterli olacaktır
Ama bu görüntüde zor bu yıl düzenleme Gelmez gibi
Aile çalişma bakanlığında Hiç çalişma yok gibi bu konu ile
[QUOTE=melihbe;2451969]Kodiaq veren bayi varmıymış gerçekten, karoq mu kodiaq mı
Karoq olabilir. Emin olamadım. Okuduğum paylaşımı bulmaya çalıştım ancak onca yazının arasında kaybolmuş.
@Serkan555
Hükümetin gündeminde değilmiymiş bu konu o kadar mail yağmuruna tutuluyorlar, pek takan yok anlaşılan bu yıl yalan oldu. Hadi destici kurtar bizi umudumuz sensinnnn
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hükümetle arası ile olan MHP var şu an, ordan birilerini bulmak daha mantıklı gibi duruyor...
@Serkan555
hade inşallah
arkadaşlar sitede yazılanlara bakerken "OZELGE" denilen bir şeyden bahsediliyor . ozelge nerde lazım oluyoır ne işe yariyor
vergi kanunlarında yazmayan özellikli bir durumunuz var ise vergi dairesine Özelge ile soru soruyorsunuz onlarda sizlere cevap veriyor. Berilen cevabı aynı durumda olan diğer kişi ve kurumlar da kullanabiliyor.