TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba
    2012 yılında resimdeki raporumla otomatik vitesli araba aldım, ÖTV muafiyetli, şimdi arabayi değiştireceğim ama bazı arkadaşların raporlarında sorun çıkarıldığını öğrendim, bu raporumla tekrar ÖTV muafiyeti ile otomatik vitesli araba alabilirmiyim, yakın zamanda bu şekilde raporla otomatik vitesli araba alan arkadaşlar varmı, raporum 2011 tarihli ve Sürekli ibareli
    Birde bu raporumu aldığım tarihten 2 ay sonra tekrar rapor almıştım ama o aldığım rapor trafik kazası nedeniyle engel oranı tesbiti için alındı ve raporda araba ve ehliyet gibi kısımlar değerlendirilmedi, sonradan aldığım bu rapor sıkıntı çıkarırmi

En son alınan rapor sistemde göründüğünde sorun çıkarırlarmı

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

Raporum böyle

Üye
    egemmm Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    25.09-2023
    Saat
    15:37
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    360
    Verilen Beğeniler
    815

@kazazede

ben 1995 tarıhlı sureklı ıbarelı rapoum ıle aldım

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

@egemmm

teşekkür ederim, sadece otomatik vitesli olan araba alımlarında maliye sorun çıkarıyormuş diye şikayetler okudum, raporumu vergi dairesine gösterdim ama net bir şey söylemiyorlar sadece özelge isteyin diyorlar,
    Birde sonradan aldığım rapor için sorun çıkarırlarmı acaba

Üye
    egemmm Avatarı

Gerçek Adı
    Osman
    Son Giriş
    25.09-2023
    Saat
    15:37
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    360
    Verilen Beğeniler
    815

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @kazazede

otomatık vıtes arac sol ayagından engelı olanlar ıcın gecerlı. uzman doktor surucu saglık raporuna otomatık vıtes arac kullanabılır ıbaresı yazıp ıl saglık mudurlugu de ılgılı kodları yazarsa kımse hıcbısey cıkaramaz.