TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Alman Avatarı

Gerçek Adı
    Selçuk
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    16:22
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    265
    Verilen Beğeniler
    169

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Yok kamp 1 defa yaptım dediğim gibi. Yapacağım karadeniz turunda kamp yapar mıyım emin değilim yağmur yağışından dolayı onun yerine pansiyon ya da yayla evlerinde vakit geçiririm diye düşünüyorum. Hele bir seneye olsun bakıcaz bir çaresine.

Üye
    selda* Avatarı

Gerçek Adı
    Selda
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.651
    Verilen Beğeniler
    1.588
    Blog Mesajları
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Memleketin her köşesi ayrı güzel gerçi de Karadeniz bir başka. Dediğin gibi yağmurun ne zaman yağacağı ve şiddeti hiç belli olmuyor.

Üye
    Alman Avatarı

Gerçek Adı
    Selçuk
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    265
    Verilen Beğeniler
    169

Karadenizin yağmurunu bilirim aslende ordulu olduğum için orduda konaklama işini bedavaya gelecek. Ordudan ilerisine gitmedim rizenin yaylaları ve sümela manastırı en çok görmek istediğim yerler artvin cesaret edersem gürcistan batumada gitmeyi düşünüyorum bakalım.

Üye
    Makiyato Avatarı

Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    İzmir-Stockholm
    Alınan Beğeniler
    64
    Verilen Beğeniler
    94

Umarım Gürcistan Batuma cesaret edersin, daha önce belirttiğim gibi önümüzdeki yıl bende nc 750 x ile Nordkapp rotasını tersten Gürcistan, Rusya,Beyaz Rusya üzerinden yapmayı planlıyorum, bu yıl gidersen özellikle Batum yollarını ve kamp yerlerine ait resimleri bekleriz.İyi sürüşler.

Üye
    imjnr.26 Avatarı

Son Giriş
    24.11-2020
    Saat
    03:39
    Yaşadığı Yer
    eskişehir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Ehliyeti halledeyim f650 gs ile eslik ederim sana alabilirsem güzelce ehliyeti önce sonra 500 cc bi makina hedefim

Üye
    sonbahar.44 Avatarı

Son Giriş
    04.09-2023
    Saat
    02:11
    Yaşadığı Yer
    sivas
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    7

Mrb arkadaslar bende işe gidip gelmek çarşıya pazara gidip gelmek için uygun motor arıyorum hafif olacak ayaklarda güç kaybi var ama fizik tedavi gibi ayakları calistirmam sart yoksa allah muhafaza git gide güçsüzlesiyor farkindayim...diyeceğim şuki hafif 49 50 cc lik ortası boş rahat inilip binilen motor öneriniz var mi

Üye
    Makiyato Avatarı

Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir-Stockholm
    Alınan Beğeniler
    64
    Verilen Beğeniler
    94

49-50cc elektrikli diye tabir edilen o cihazlardan hiç kullanmadım. Ancak motosiklet kullanan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim bizim gibi trafiği olan bir ülkede düşük cc motosiklet yada bisiklet kullanmak çok büyük risk.750-1000 cc ,devasa ses çıkaran makinaları bile görmekten aciz sürücülerin olduğu bir ortamda çok riskli. Bence.

Üye
    Muharrem77 Avatarı

Son Giriş
    30.09-2023
    Saat
    20:53
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    19

Beyler herkese iyi forumlar. Burada motor bahsi açılmışken ortopedik rahat sizligi olmayan işitme engelli biri motor ehliyeti alabilirmi?benim işitme haricinde bir sorunum yok tamam olay il sağlıkta bitiyor işitme engelli olupta motor ehliyeti alabilen varmıdır acaba

Üye
    Alman Avatarı

Gerçek Adı
    Selçuk
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    265
    Verilen Beğeniler
    169

@Makiyato

50 cc elektrikli değil ufak motor olarak geçiyor b sınıfına sahip araç sürücüleri için motor ehliyeti almadan kullnmaları için hak verilmiş bir hak. Türkiye'de trafik konusunda istanbul gibi bir yerde doğma büyüme yaşadığım için trafiği iyi bilirim. 4 yıldır 250 lik maxi scooter kullnıyorum. Trafiği iyi okuyup tecrübe kazandıktan sonra cc farkının sorun olmayacağı kanaatindeyim.

Yüksek cc motoru sadece uzun yolda arıyorum. Onun dışında pek aramam. Motorum 120-130 km hızlara çıkıyor yeterli hızlı gideceğime biraz geç gidiyorum hepsi bu. Bende cc ne kadar çok yüksek olursa risk daha yüksek olur diyorum. Çünkü kaza daha çabuk güçlü bir düşüş, çarpma vs olacağından ölüm / yaralanma daha çok etkileycek bana göre.
    Konu Alman tarafından değiştirilmiştir (27.06-2020 Saat 14:56 ).

Üye
    Makiyato Avatarı

Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir-Stockholm
    Alınan Beğeniler
    64
    Verilen Beğeniler
    94

Dostum inan bende tam tersi düşünüyorum, cc ne kadar büyük olursa ülke trafiğinde tehlikeden/kazadan kaçma şansın o kadar yüksek olur. 50 cc motosiklet yada normal bir bisikletle büyükşehir trafiğini düşünemiyorum bile... Ki reflektörlü yelek, led far,abartı egzoz, hatta yanıp sönen ışığa rağmen motosikletlileri görmediğini/duymadığını iddia eden andavalların olduğu bir ülkede.
    Dediğim gibi naçizane 10 yıllık motosiklet sürücüsü olarak benim görüşüm bu yönde.

Üye
    StratoS Avatarı

Son Giriş
    24.09-2020
    Saat
    12:09
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    645
    Verilen Beğeniler
    162

@selda*

Sizin içinizde "gezmek" hiç bitmesin, hiç eksik olmasın. Siz böyle motor olmasa da gezersiniz

Üye
    FaCia Avatarı

Gerçek Adı
    FaCia
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Karabuk
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    5

Merhaba.
    Sene 2007 , Doğustan sol el bileğim ampute. Doktor kurul raporu ile B/A2 ehliyeti almıstım. Yıllarca gezdim motosikletle . Kazada yaptım. Şuan ise sıfır otomobil olmak için ehliyetim yanacak. Otomatik vites araç kullanır ehliyetine dönecek. Honda CBR250 R motosikletim vardı. Öncesi Honda CBR 125R vardı. Velhasıl motosikletimi sattım ama halan aklım motosiklette. Ehliyet değişince hayaller iptal olacak.

Üye
    Muharrem77 Avatarı

Son Giriş
    30.09-2023
    Saat
    20:53
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    19

@FaCia

Abi siz nasıl aldiniz?

Üye
    Makiyato Avatarı

Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir-Stockholm
    Alınan Beğeniler
    64
    Verilen Beğeniler
    94

@FaCia

Hep derim motosiklet gerçekten bir tutku. Kanınıza bir kere karıştıysa o tutku kurtulmak öyle zor ki. Barkın' ın ölümünden sonra baya bir soğudum bende ama dedim ya bu tutkuyu ancak yaşayanlar anlar. İşiniz gerçekten zor. Allah kolaylık versin.

Üye
    ulas79 Avatarı

Gerçek Adı
    ulaş
    Son Giriş
    02.09-2021
    Saat
    20:02
    Yaşadığı Yer
    aydın
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    5

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ben de geçen kurula girdim ehliyet değişimi için kuruldakilere motorum olduğunu bu yüzden a2 otomatik ehliyeti almak istediğimi söyledim onlar ise mevzuat gereği 2 tekerlekli kullanamaz kodu vermeleri gerektiğini söylediler bu gün raporu aldım malesef kodu yazmışlar eldeki motoru satılığa çıkarttım bu yüzden.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon