TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Shaky34 Avatarı

Son Giriş
    12.10-2019
    Saat
    21:32
    Yaşadığı Yer
    Sakarya
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar benim normal B sınıfı ehliyetim var 2000 yılına ait. Fakat geçen sene kalp krizi geçirdim ve %50 engelli raporu aldım. Dün özel bir hastaneden 50 TL karşılığında sürücü olur raporu aldım. Bu rapor ile eski ehliyetimi yenilersem bir sıkıntı yaşarmıyım. Her hangi bir uzuv yada psikolojik sorunum yok sadece kalp ve kolesterol ilacı kullanıyorum.

Üye
    cagrinan Avatarı

Son Giriş
    01.12-2019
    Saat
    09:41
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

kardeş senin niye karşına çıksın almışsın zaten sağlam raporu

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Shaky34

sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü olmaya mani bir rahatsızlığı olan kişiler sürücü belgesi için rapor başvurusu yaparken "gizlediğim hastalık yok" diye Beyan Formu imzalar. Bu formda "ğ) Kalp-damar hastalığı (anjinal yakınma, akut koroner sendrom tanısı, angioplasti, kalp yetmezliği, hipertansiyon, bilinç bozukluğuna yol açabilecek ritim bozukluğu, kalıcı pil implantasyonu) var mı?" ifadesi yer alır.
    Durumunuz bu çerçevede değilse, sorun olmaz. Aksi halde yasal olarak sorumluluk üstlenmiş olursunuz.

@cagrinan