TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Sınırlamaya hayır Avatarı

Son Giriş
    20.12-2018
    Saat
    03:37
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba,
    Benim engelim,sağ brekial plexus üst trunkus-motor lezyonu olarak geçmektedir raporumda.
    Ben otomatik mi alabiliyorum ehliyeti yoksa tertibatlı mı ? geçen gün kurula girdim sonucu bekliyorum ehliyet için bana yardımcı olursanız çok sevinirim birde araç alım için ehliyet ve raporla gitmem yeterli oluyor mu ?
    Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻 Raporum bu arada %45

Üye
    StratoS Avatarı

Son Giriş
    24.09-2020
    Saat
    12:09
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    644
    Verilen Beğeniler
    162

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Engelli Sağlık Raporunuzda (%45 oranın olduğu) Özel tertibat Araç Kullanır ve Otomatik Vites araç kullanır yazıyorsa ve ehliyet sağlık kurulu raporunuzdaki kısıt kodlarında da özel tertibatsız sadece otomatik vites (özel tertibat kodları olmayacak) verilirse teorik olarak alırsınız.

Teorik diyorum çünkü, sol ayak ve sanırım sol el dışındaki engelliliklerde otomatik vitesin tertibat sayılması ile ilgili mevzuat yok. Vergi Dairesinden raporunuzu ve yeni ehliyetinizi ekler özelge talep etmeniz gerekiyor. Son olarak özelgede uygun görülürse, alırsınız.

https://www.engelliler.biz/forum/oze...islemleri.html