@tanerbudak
Taner bey bu bilgi kesin mi acaba, yılbaşından sonrayı bekliyordum bende. 5 aralıkta yeni araç almaya hak kazanıyorum ancak vw böyle yaparsa yılbaşını beklemenin benim için bir anlamı kalmayabilir.
@tanerbudak
Taner bey bu bilgi kesin mi acaba, yılbaşından sonrayı bekliyordum bende. 5 aralıkta yeni araç almaya hak kazanıyorum ancak vw böyle yaparsa yılbaşını beklemenin benim için bir anlamı kalmayabilir.
Vw nin hangi modelini alacaksınız bilmiyorum ama şu an Türkiye de ki bayilerin % 98 nde passat yok.
@kenai VW bayisinin söylediği bu yönde ama ne olur tabi bilemeyiz.
Arkadaşlar bayilerde araba yok inanın en erken şubat 2020 teslim ederiz derler, bu ne iş anlamadım.
bayilerde araç olmadığına inanmıyorum açıkcası aracı saklıyorlar.2020 demek yenı zam demek.
Mini cooper countryman almak istenler bayilerde var. Araç 209 bin tl, ötv indirimiyle 140 bin tl oluyor. %50 ötv
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bende Qashqai platinium 1.5 dizel alacağım ama hemen hemen bütün bayileri aramama rağmen aracın olmadığını söylüyorlar.yeni yılda belli degilmis...
@StratoS KARDEŞİM MERHABA;
BUGÜN K.ÇEKMECE ASLİYE HUKUK TAN %90 ZİHİNSEL ENGELLİ ABLAM ADINA VASİ KARARINI ALDIM.
KALEME ; ÖTV İNDİRİMLİ ARAÇ ALMAK İÇİN NE YAPMALIYIM DEDİM. KALEM MÜDİRESİ HANIM DA BANA:
DİLEKÇE,DİĞER KARDEŞ LERDEN(VARSA) TAAHHÜT ,NOTERDEN DE BİŞEY İSTEDİ AMA ANLAYAMADIM.
KONU İLE İLGİLİ BİLGİN VARSA YARDIMCI OLUR MUSUN?
Herkese merhaba, anneme kalp yetmezliğinden dolayı (EF değeri 20 lerde 60 üzerinden) %100 engelli raporu verdiler. Fakat 2 sene geçerli. 2 sene sonra yenilemek gerekecek.
Forumda çok yerde okudum olabiliyor ama araç alma arefesinde beni mazur görün tekrar teyit etmek isterim. 2 yıl süreli raporla geçerlilik tarihinin son 6 ayına kalmadan rahatlıkla araç almaya gidebilir miyiz? Bayiler bilgisizlikten dolayı zorluk çıkarır mı ?
Henüz tam araştırmadım ama üst segmentte 2020 nin ilk çeyreğinde kasa değiştircek 4.18i leri 300 küsür civarına çekseler ( beklenti bu yönde) herkes için harika olur diye düşünüyorum.
BMW 1 serisi
Volvo XC40 (bulunursa)
BMW X2
Audi Q2
Mercedes A sedan
Mercedes CLa
Seçeneklerimiz arasında. Araçlar 1.6 benzinli baz versiyonları bmw 1, mercedes dışında yok. Volvolar gemide gelmeden satılmış.
Bu araçlardan son zamanlarda bulan ve fiyat alan oldu mu ?
@ayhankarasu
Bu konularda bilgim çok yok. Ama sorumluluğun sizde olduğuna dair yani sonuçta siz ablanıza bakıyorsunuz ve onun adına araç alıyorsunuz. Diğer kardeşlerinde rızası isteniyor olabilir. Detaylı ve en doğru bilgiyi noterden alabilirsiniz.
@StratoS
teşekkür ediyorum
@ayhankarasu
Vasi kararınız ne kadar sürede çıktı hakim araç alımına izin vermeme gibi durumlar oluyormus sanirim
Merhaba Xc40 t3 geartronic almak mantiklimi sizce yeni limitle
@mchi
Liste fiyatı limite yakınmış ama boş getirmiyorlarmış.
Opsiyonlarıda ekleyince fiyat yine yükse çıkıyormuş dediler.
Yoksa o araba alınmaz da ne alınır =))