@Damla sakızı
Bütün numaraları hemen arıyorum.
Şuan komisyonda görüşüldüğüne göre şansımızı denemeliyiz.. Plan bütçe komisyonu başkanı Süreyya Sadi Bilgiç 0 (312) 420 53 66 veya 0 (312) 420 53 67 sureyyasadi.bilgic@tbmm.gov.tr
Başkanvekili Mehmet Şükrü ERDİNÇ 0 (312) 420 58 92 veya 0 (312) 420 58 93 mehmetsukru.erdinc@tbmm.gov.tr
Mhp Komisyon üyesi Mustafa Kalaycı 0 (312) 420 56 58 veya 0 (312) 420 56 59 mustafa.kalayci@tbmm.gov.tr
@Damla sakızı
Bütün numaraları hemen arıyorum.
@darkminer
Ak partililer Ankara'da değilmiş ancak danışmanı mutlaka ileteceğini söyledi. Ne kadar çok kişi ararsa o kadar iyi.. Elimizden başka birşey gelmiyor bu insanlar görüşecek ilk etapta tepki olduğunu bilmelerinde fayda var diye düşündüm
hepsini arayıp not bıraktım mhp sekreteri hariç diğerleri makul karşıladı not aldı ileteceğini söyledi bence arayabilen arasın en azından uğraştım demek için bile
Ucuz etin yahnisi böyle olur :
https://www.youtube.com/watch?v=DR9FDG4VNbY Hyundai i30 SW
https://www.youtube.com/watch?v=B6xF0Di9Qa4 SsangYong XLV
https://www.youtube.com/watch?v=ATCoPbL2uwA Nissan Micra
Gönül rahatlığıyla binebiliriz.
@Damla sakızı
Arkadaşlar cidden bu platformdan hiç bir şey olmaz. Neden mi? Yukarıdaki numaraları bugün aradım. Gayri ihtiyari Başkanvekili Mehmet Şükrü ERDİNÇ 0 (312) 420 58 92 numaraya çıkan bayana "çok arayan var mı? kamuoyu oluşturabildik mi?" diye sordum. Bayan bana 5. kişisiniz dedi.
Biz bu kadar duyarsız kalırsak ne yazık ki bu yasa çıkacak.
Konuyu Fox Tv'ye, Fatih Portakal ya da İsmail Küçükkaya'ya ulaştırmaya çalışsanız, haber bültenlerine yansısa daha olumlu sonuçlar alınamaz mı?
Valla benim medyaya ulaştırmak gibi bir imkanım yok imkanı olan varsa çok çok iyi olur. Bu ülkede medya baskısı olmayınca tutuklama kararı bile çıkmıyor
arkadaşlar ve abilerim selamlar. bu konuyla alakalı bimer'e mesaj attım. araçların fiyatlarından bahsettim biraz. 70.000TL sınırıyla ilgili olarak o paraya sadece küçük sınıfta araç alabileceğimizi ve küçük sınıftaki araçlara bir çoğu yürüme engelli olan abilerimin ve kardeşlerimin tekerlekli sandalyesinin sığmayacağını ilettim. 70.000TL sınırıyla alabileceğimiz araba olarak Ford Fiesta modelini örnek gösterdim ve bir çoğumuz için bu aracın bagajının yetmeyeceğinden bahsettim. konuyu maliye bakanlığına aktarmışlar. bakalım olumlu-olumsuz bir yanıt gelirse sizleri de bilgilendireceğim bana kalırsa sizde direk bimer'e yazınız ki daha çok kişiye ulaşalım ve bu yasaya bir düzenleme getirilsin. Zaten haklarımız 1.6 motorla kısıtlı daha halen kısmaya çalışıyorlar.
@darkminer
Çünkü ucu doğrudan dokunmazsa kimse kıpırdamıyor. Olsun 5 kişi de olsa mücadele etmemiz gerek
@Ali Karaer1998
123.900 suv bile alirsin 70000nerden çıktı.
@A_GEYiK
Bunu her sabah ve akşam deniyorum. Sırf bunun için Twitter hesabı açtım fakat yapamadım.
@musty35
ama yeni yasada anladığım kadarı ile aracın indirimli fiyatı 70 bin TL'yi aşıyorsa o aracı indirimli olarak alamayacağız anlamına geliyor. 123.900 aracın indirimsiz fiyatı. indirimle 70 bin TL'ye tekabül etmiyor zaten 123.900 TL'lik bir araç.
şimdi biliyorsunuz farklı ötv oranları getirildi örneğin bir arabanın 1.6 motorundan %45 vergi alınırken yine başka bir arabanın 1.6 motorundan %60 vergi alınabiliyor. aracın vergisiz fiyatı 70.000 TL' ye kadarsa o araca %45 vergi ödüyorsunuz. ama aracın vergisiz fiyatı 70.000 TL yi aşıyorsa %60 vergi alınıyor diye hatırlıyorum.
dolayısıyla 123.900TL'lik bir araç %60'lık vergi dilimine giriyor. 123.900 TL'nin %60'ı alınmadığında aracın fiyatı yine 70 bin TL'yi geçiyor.
Arkadaşlar imza kampanyamıza katılalım alttaki linki tıklayıp katılım sağlıyalım...
https://www.change.org/p/www-maliye-...share_petition
Fox tv haber
0542 370 45 45
atv ihbar hattı
0505 165 88 88
star tv ihbar hattı
0542 800 80 80
İşte ben bunlardan bahsediyorum itibardan tasarruf olmaz değilmi?
Öte yandan millete daya zamları savunma sanayine harcanacak diye.Engellinin yakasına yapış, bakım parasına göz dik.
Konu Cango tarafından değiştirilmiştir (06.10-2017 Saat 21:55 ).