TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    nfrysmn Avatarı

Gerçek Adı
    ysmn
    Son Giriş
    22.08-2023
    Saat
    17:23
    Yaşadığı Yer
    angara:)
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    239

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Engelliler zaten yenik hayata
    Bence tüm engellileri toplayıp kamp falan kursunlar devlet rahat eder
    Bu yasalışırsa oy vermeyeceğim

icengiz2005
    Misafir Üye
    icengiz2005 Avatarı

kanun tasarısının genel gerekçe kısmı var. 41. sayfa orda şöyle bir ifade var."Engellilerin taşıt alımında uygulanan özel tüketim vergisi istisnasının yeniden düzenlenmesine".sadece bu ifade var başka hiçbirşey yok nerden cıktı bu 70.000 tl

Üye
    nfrysmn Avatarı

Gerçek Adı
    ysmn
    Son Giriş
    22.08-2023
    Saat
    17:23
    Yaşadığı Yer
    angara:)
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    239

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Bu arada ben 90 engelliyim kronik ve araçsız seyahatin zor siz niye 90 üstüne taktınız yok onlara

icengiz2005
    Misafir Üye
    icengiz2005 Avatarı

17 . madde var orda bir 70000 tl ifadesi var ama onun bizim konumuzla alakası yok.arkadaş birileri fena halde bakanı yanlış bilgilendirmiş takipçisi olmak lazım.

Üye
    k_c Avatarı

Gerçek Adı
    kerim
    Son Giriş
    09.02-2018
    Saat
    01:16
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    51

slm oncelikle yeniyim annem kanser hastası %80 raporu var ehliyeti falan da yok yani biz bu haktan oldum olası yararlanamıyoruz amacım sizlere destek olmak cunku bu kanuna sessiz kalırsak baska haklarımızda en kısa surede el imizden alınır imza kampanyanıza vs katıldım

gel gelelim abiler engelliler olarak yuzde 90 ustu altı diye ayrışmak yanlış birlik olmak lazım ama bu iş bimerle cimerle olmaz kanunu cıkarana kanunu şikayet ediyoruz nacizane fikrim fox sabah programı ve ana habere twit atıp destek istemek sosyal medyayı kullanan duyarlı unluler (haluk levent) gibi kampanya için yardım istemek en mantıklısı yoksa yuz imzayla ikiyuz imzayla olmaz bu iş

umarım basarılı olunur artık bi nevi de ulke meselesi oldu bu tur khk larla torba yasalrla 3. dunya ulkesi olmaktan bile cıktık artık pakistan duzeyinde bile değiliz lutfen sosyal medya dan imza kampanyasına yardım isteyip gerekirse meclise yurunsun ki hakkınıza sahip cıkalım

Üye
    Damla sakızı Avatarı

Gerçek Adı
    Talha
    Son Giriş
    04.11-2017
    Saat
    22:44
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    48
    Verilen Beğeniler
    243

Yazmayacaktım aslında bir kaç kişiye mesaj gönderdim sizlerle paylaşması için ama dikkat çekmemiş.. Dün engelli koordinasyon merkezi ile görüştüm. İlgili kişi olarak Konya milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ile görüşmemizi söylediler aynı zamanda engelli koordinasyon başkanıymış kendisi..

Engellilerle ilgili konuları cumhurbaşkanına sunan kişi oluyor. Tepkilere göre konunun cumhurbaşkanına götürülmesi gündemde. Bu nedenle herkes arayıp şikayetini mutlaka dile getirmeli ancak lütfen ayrıştırma yapmayalım haklarımızı hepimiz için savunalım bir olmamız gereken bir zamandayız Telefonu 0 (312) 420 60 38 ve 0 (312) 420 60 39

Üye
    saygun Avatarı

Son Giriş
    28.09-2023
    Saat
    02:34
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    0

70000 tl açık açık bizle ilgili neyi anlamıyorsunuz?

Üye
    darkminer Avatarı

Gerçek Adı
    senol
    Son Giriş
    30.04-2019
    Saat
    18:34
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    14

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @Damla sakızı
    Kesinlikle aramamızda fayda var. Yarın ilk işim ol olacak. Bilgi için teşekkür ederiz. Y

@saygun
    Bizim anlamadığımızı siz anlatın. Gün içinde meclisten yasa çıktı diye yazdınız. Hangi bilgiye dayanarak yazdınız. Bilgi kirliliği olmasın diye dikkat etmek gerekli olduğunu söylemek hata değil. Ortada ciddi bir belirsizlik var. Ayrışmadan DAMLA SAKIZI nınverdiği numaraları arayalım. BİMER e yazalım. İmza toplayalım hepsine katıldım ve daha fazlası.

Fakat bu 130 maddeyi kaç gündür inceledim ama bir şey bulamadım. Siz buldysanız yazın bizde evet diyelim.

Neyse polemiğe gerek yok. Sanki bu madde var gibi elimizden geleni ardına koymayalım arkadaşlar.

Üye
    Damla sakızı Avatarı

Gerçek Adı
    Talha
    Son Giriş
    04.11-2017
    Saat
    22:44
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    48
    Verilen Beğeniler
    243

@darkminer

Rica ederim..Evet haklısınız bildiğim kadarı ile bugün görüşülmedi.. Devlet Bahçeli 130 maddeyi titizlikle inceleyelim demiş Mhp ile görüşeceğim yetkili kişiyi öğrendiğimde burada paylaşırım sizler de görüşebilirsiniz elbette cumhurbaşkanına mektup yazdım bir de..

Bugün bir milletvekili ile görüştüm bu konuyla ilgili duyumu olduğunu söyledi Hacı Ahmet Özdemir ile de görüşeğini ancak tepkilerin fazla olmaması durumunda meclisten geçeceğini söyledi. Kendisi de kısıtlamaya karşı ancak tepkiler çok önemli.. Kanun maddesinde 70 bin şartı olmaması iyi diye düşünüyorum

Üye
    saygun Avatarı

Son Giriş
    28.09-2023
    Saat
    02:34
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    0

meclisten geçti demedşm bir gazi arkadaş geçti diyor.Resmi gazetede yayınlandı diye yazmış.Ama bence yanlış.130 maddeyi nerede görebiliriz

Üye
    AGHANURULLAH Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz sülün
    Son Giriş
    16.09-2020
    Saat
    00:53
    Yaşadığı Yer
    malatya
    Alınan Beğeniler
    19
    Verilen Beğeniler
    46

Arkadaşlar taslağa baktım bütün zamlarla ilgili ayrı ayrı düzenleme yapılmasını teklif ediyo hiçbirinde oran yazmıyor. Yani meclisteki konuşmaları takip etmemiz lazım.

Üye
    volkanik Avatarı

Son Giriş
    26.12-2019
    Saat
    17:52
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @A_GEYiK

Hocam demogoji yapıyorsun sana 1 soru soruyorum lütfen cevap verirmisin? - benim çocuğum %100 engelli bende engelli aracı aldım çocuğumu söylediğiniz gibi a noktasından b noktasına götürmek için kullanıyorum burada sorun yok bir çocuğum daha var onu da okula götüreceğim bu durumda ötv den muaf olmayan ikinci bir araba mı almalıyım? Allah aşkına ben o ötv den muaf aracı bedava almadım heralde %70 inin parasını ödedim çocuğu okula götüremeyecekmiyim bu nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamış değilim

Üye
    kenfat10 Avatarı

Son Giriş
    22.06-2023
    Saat
    23:40
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    57
    Verilen Beğeniler
    45

TBMM sitesinde maddeler halinde olan liste aynı,detay hâlâ yok ama ön açıklama kısmında engellilere uygulanan istisnaların düzenlemesi diyor.Akaryakıtta felan ”Düzenleme” kelimesini görünce hiç hayırlı olduğunu gördünüzmü?

Üye
    tsunami_ Avatarı

Gerçek Adı
    Amando
    Son Giriş
    29.09-2023
    Saat
    09:53
    Yaşadığı Yer
    Uganda
    Alınan Beğeniler
    115
    Verilen Beğeniler
    63

geçnler bu listeye nerden ulaşıyorsunuz

Üye
    kenfat10 Avatarı

Son Giriş
    22.06-2023
    Saat
    23:40
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    57
    Verilen Beğeniler
    45

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bu arada geçmiş mesajlarda engelliye araç satışları durduruldu felan diyenler olmuş.Öyle bir şey yok.Bu gün işlemler onaylandı maliyeden.Plaka almam için gerekli evraklar başka bir ilden aldığım için bana kargolandı bu gün.

Sayfa 23 / 59 İlkİlk ... 1319202122232425262733 ... SonSon