@Ufukalp hocam yeniden sağlık ocağından başvuru alıp komisyona sevk etmesini isteyeceğim
@bayram
Ehliyet yönünden sorun olacağını sanmıyorum, nihayetinde uzman doktor görmüş ve kararını vermiş.
Ama bu şekilde ÖTV muafiyetli araç alamazsınız.
@Ufukalp hocam yeniden sağlık ocağından başvuru alıp komisyona sevk etmesini isteyeceğim
@bayram
ÖTV muafiyetli araç almayı düşünüyorsanız kesinlikle komisyona sevk edilmenizi sağlayın. Aksi halde ÖTV muafiyetli araç mümkün değil.
@bayram benim anlamadığım siz sol alt polio sekeli olup nasıl manuel vites araç kullanıyorsunuz ? debriyaja nasıl basabiliyorsunuz? bende sol alt polio sekeliyim ama asla debriyaja basamıyorum zatende polio sekeli olanlar debriyajı kullanamıyor olması gerekir .aksi halde zaten ötv sis araç alamazsın . kod olarakta bende sadece 78 var ve bu kod olması gerekir sadece 78 yeter.çünkü kimlik dairesi il sağlık müdürlüğünün verdiği rapora bakıyor sadece 78 kodu varsa ve poli sekeli ile birlikte uygun tanım yazılmışsa onlar açısından bir sorun yok maliyede senin sağlık raporuna bakıyor eğliyetinde de 78 kodu varsa onlar içinde sorun olmuyor
@Mehmetyilmaz ben basabiliyorum kısada değil bacağım futbolda oynayabiliyorum sadece ayağımı kaldıramıyorum bacak ince sadece be sınıfı ehliyetim var
@bayram ozaman ayağında güç olduğunu anlarlarsa bilmiyorum nasıl olur ama belkide size engelli ehliyeti vermezler bilemedim şimdi.
ama eğer verirlerse yukarıda dediğim gibi 78 kodu olması gerekir çünkü bende sadece 78 var bu yeterli.
selam arkadaşlar bugün sağlık kurul raporlarımın ikiside cıktı rapor oranım düştü sol bacak palio sekeli .30 verdiler. il saglık ta 102, 10,2 78 ve 47 verdi, maliyede özelgeme olumlu cevap verdi. arac alımı için engel kalmadı şükür. arac almak için biraz bekliyecegim
Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim.benim hastalığım çift taraflı Palio sekeli.H grubu ehliyet im var.B, engelli ehliyet,e çevirmek için başvurdum.birinci grup sürücü olur.raporu verildi.itiraz ettim.oda aynı.tavsiyelerinizi bekliyorum.normal araç kullanamıyorum.ilsaglik komisyonları muayene etmeden karar veriyorlar.
@Bz34
engelli sürücülere zaten 1. grup sürücü olur sürücü olur raporu veriyorlar. kurula sevk etmeden mi 1. grup sürücü olur dediler. detay verirseniz daha net cevaplar verebiliriz
Cevap için teşekkürler.hastahane raporu 1, grup verdi.il sağlık müdürlüğü.2, grup sürücü .olur diyor.
Selam @bayram bey ,tebrikler,bende de sol alt ekstremite polio var.bugün H sınıfı ehliyetimi değiştirmek icin nörolog ve ortopedist muayenesiyle komisyona sevk ettirdim.komisyonda sizdeki kodların yapılmasına dikkat edeceğim.heyet raporu icin gelecek hafta başvuru yapacağım o aşama icin önerileriniz varmi,bide sonraki aşama maliye ve ozelge hakkında bilgilendiriseniz sevinirim