Emre_geldi
2015 raporunla emekli olmuşun 2012 raporunla yeniden araç alabilirsin hiç sıkıntı çıkmaz.
2012 yılında %90 sürekli rapor aldım.ve araç aldım.2013 te böbrek nakli oldum.ve 2015te malulen emekli oldum.sgk hastaneye gönderdi ve heyete girip emekli ettiler fakat elime rapor vermediler.simdi beş yılın doldu tekrar araç alabilirmiyim.vergi dairesi başkanlığı bizde geçerli olan raporun %90 dedi.malul emekliliği için hastane sevkindeki rapor hastane ile SGK arasında dedi.bu konuda bilgi tecrübe sahibi olan arkadaslara da sormak istedim araç alimimda sıkıntı olurmu
Emre_geldi
2015 raporunla emekli olmuşun 2012 raporunla yeniden araç alabilirsin hiç sıkıntı çıkmaz.
Nakil olunca oran falan düşüyor diyorlar ya okafama takılmıştı.ama zannedersem sürekli olunca sıkıntı olmuyor
2012 raporun sürekli 2015 raporunlada emekli olmuşun. ortapedik engeli olsaydın 2012 Raporunla emekli olup 2015 raporunla araç alsaydın oranda düşseydi ozaman sıkıntı olurdu emkliliyini etkilerdi.Şimdi öyle bir sorunun yok.Hiçbir sıkıntı çıkmaz.Vergi dairesi nakile bakmaz.
2012 de %90 raporumla araç aldım. 2013 te böbrek nakli oldum.2015te SGK hastaneye gönderdi heyete girdim emekli oldum ama SGK hastane arasında rapor lastilar.simdi vergi dairesine gittim bizdeki raporun %90 sürekli dediler araç alabilirsin dedi.sizce de bı skinti olurmu
bence olmaz zaten raporun maliyede var sıkıntı olmaz maliye otv yi onaylıyor
Rapor SGK da vergi dairesi başkanlığında %90
@Emre_geldi
Malulen emeklilik için verilen raporda zaten oran bulunmaz. Yani malulen emekliliğinize temel olan sgk'daki raporun bugün karşınıza çıkması söz konusu olmaz. 2012'den sonra başka engelli raporu almamışsanız araç alımında onu kullanabilirsiniz.