Ehliyet konusundaki görüşlerimi burada dile getirmiştim.. Söz konusu trafik ve başkalarının da hayatı olunca epey bir düşünmek gerek..
Ehliyet konusundaki görüşlerimi burada dile getirmiştim.. Söz konusu trafik ve başkalarının da hayatı olunca epey bir düşünmek gerek..
baben abi onu anladımda benim sormak istediğim aslında şuydu, ben trafiğe çıkmak için demedim zaten o türlüsüne cesaret edemem dediğiniz gibi, sadece sahil, semt içi falan oda tenhayken okadarınıda yapamıyızmı?
Valla o hastalığının gelişmesine bağlı biraz.. Bende çok çok erken başladığı halde 7-15 yaşım arası çift tekerli (3 bile değil!) bisiklet kullanırdım. (Daha sonra evi değiştirince bırakmak zorunda kaldımŞimdi kondisyon bisikletim var bitane.. Onunla idare ediyom
)
Yani diyeceğim son karar senin![]()
"Kas Hastalıklarından myopati ve progresif muskuler distrofisi, myotonisi ve kas-sinir kavşak hastalıkları olan şahıslara sürücü belgesi verilmez. Nöroloji uzmanının kanaatine göre hafif vakalara yılda 1 kez muayene olmak kaydıyla A1, A2, B, F ve H sınıfı sürücü belgesi verilebilir."
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...