TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    medcezir61 Avatarı

Son Giriş
    13.02-2010
    Saat
    01:04
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    meraba herkese ben fa hastasıyım 3 tekerlekli motorsiklete merak saldım bu aralar internette bi iki araştırdım kafamada yattı biraz. yaşım 19 oldundan bu konuda tecrübeli arkadaşlara danışmak ve fikirlerinizi örenmek isterim şimdiden teşekkürler

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Ehliyet konusundaki görüşlerimi burada dile getirmiştim.. Söz konusu trafik ve başkalarının da hayatı olunca epey bir düşünmek gerek..

Üye
    medcezir61 Avatarı

Son Giriş
    13.02-2010
    Saat
    01:04
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

baben abi onu anladımda benim sormak istediğim aslında şuydu, ben trafiğe çıkmak için demedim zaten o türlüsüne cesaret edemem dediğiniz gibi, sadece sahil, semt içi falan oda tenhayken okadarınıda yapamıyızmı?

Üye
    Baben Avatarı

Gerçek Adı
    Babür
    Son Giriş
    18.09-2010
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Valla o hastalığının gelişmesine bağlı biraz.. Bende çok çok erken başladığı halde 7-15 yaşım arası çift tekerli (3 bile değil!) bisiklet kullanırdım. (Daha sonra evi değiştirince bırakmak zorunda kaldım Şimdi kondisyon bisikletim var bitane.. Onunla idare ediyom )

Yani diyeceğim son karar senin

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:09
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    "Kas Hastalıklarından myopati ve progresif muskuler distrofisi, myotonisi ve kas-sinir kavşak hastalıkları olan şahıslara sürücü belgesi verilmez. Nöroloji uzmanının kanaatine göre hafif vakalara yılda 1 kez muayene olmak kaydıyla A1, A2, B, F ve H sınıfı sürücü belgesi verilebilir."
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...