@selocanlar
Burada belirleyici olan sürücü yönetmeliği'dir. Orada da kullanılan ilaçlara bir atıf var. Bence tedavinizi yürüten doktora danışmanız çok daha doğru olur.
slm bület bey sorum su olucak sıze benı bu konuda aydınlatırsanbıoz çok sevınırım ,ben 2008 berı /80 sızofrenı teshısı konuldu ataturk tevlet hastanesınde,
2022 maası alıyorum,
2011 hastanede 3 ayyattım zongulşdak unuversıte hastanesınde,kendı memleketımde yanı ben her ay konturollerıme gıdıyorum ,ılaç kullanıyorum,
benım motosıklet ehlıyetı alma sansım yok mu ,1 senedır 5 vıdeslı motoru kullanıyorum,otobana çıkmamak kaydıyla sehır içinde.a sınıfı ehlıyet almam için ne yapmalıyım ,
bız sızofrensek bu bızım eve kapanmamız allamına gelmez,ıllakı doktorumla bu konuyu goruseyımmı,yardım edersen bulet bey benı ve benım gıbı olan arkadaşları sevındırırsınız saygılşar efendım
@selocanlar
Burada belirleyici olan sürücü yönetmeliği'dir. Orada da kullanılan ilaçlara bir atıf var. Bence tedavinizi yürüten doktora danışmanız çok daha doğru olur.
yüzde 80 oranlı şizofreni olarak , yeşil reçeteli ilacımı 1 seneden fazladır kullanmıyorum,
bu gibi ilaçları kullanmadığım için ehliyet yönünden,
doktorum bana şansını dene ben olumlu yönde kullanırım kanaatimi dedi,
ben şimdi sağlıkocağı-uzman doktorum ve son olarak il sağlık md. lüne gitsem
il sağlık müdürlüğü sorun çıkarırmı endişeliyim,.
Psikolojik durumda aynı durumda olup ehliyet alan arkadaşlar varmı.
@ahmet75
Psikiyatrik değerlendirme için il sağlıkla işiniz olmayacak. Uzman değerlendirmesi ile sürücü belgesi alabilirsiniz.
@OturanBoğa
çok teşekkür ederim bu sorumun cevabını bir türlü bulamıyordum
söylediğiniz gibi il sağlıka gitmeden rapor alırsam çok sevineceğim,
yani bu durumda yüzde 80 raporumun
olur da gerek görülürse;
oranının düşürülüp düşürülmemesini uzman doktor karar verecek doğrumudur?
@ahmet75
Sürücü belgesi için alınan raporlarda orana dair hiç bir değerlendirme olmayacak. Uzman hekim de değerlendirmeyecek, heyet de, il sağlık komisyonu da.