TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
Toplam 48 mesajın 46-48 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    zenes Avatarı

Son Giriş
    25.07-2023
    Saat
    09:26
    Yaşadığı Yer
    Sivas
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    37

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Noterden aslı gibidir vardı zaten. Onu aldım götürdüm. Benim 2026 ya kadar geçerli ehliyetim var, kontrol muayenesi için geldim dedim. Beni tekrar aile hekimine yönlendirdiler.Aile Hekimi evrakı doldurarak iki uzman hekime tekrar hastaneye yönlendirdi. Sanki yeni ehliyet alıyormuş gibi işlemleri yaptılar. İki bölüme de ücret ödedim. Ortapedi doktoru Özel Tertbatlı araç kullanır, 1.sınıf sürücü olur yazdığı halde, işgüzar memur illa komisyon olması gerekir dedi. Sonuçta komisyona havale kısmını memur işaretledi. Yeni ehliyetimi ve eski ehliyet raporunun tasdikli onayını gösterdiğim halde bazı işgüzar memurlar tarafından tamamen yanlış yönlendirildim. @gokcesydn

Üye
    gokcesydn Avatarı

Gerçek Adı
    gökçe
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

@zenes

Ben bu kod icin ugrasirken hic bir hastane konu hakkinda bilgi sahibi degildi.numune,diskapi yildirim beyazit vs..ben de ankarada uzak bi devlet hastanesi saglik kurulu bolumden randevu aldim.kuruldaki arkadaslar (sehire uzak bi devlet hastanesi oldugu icin bayag sakindi ortalik ve benimle ilgilendiler) kurul yoneticisine sordu,o da ortopediye gorunsun hocadan imza kase alsin dedi.ben de ole yaptim, doktor bidaha gelme ugrasma dedi,suresiz kontrol sarti uygulanmistir dedi.benim de kafama yatmadi,ama o kadar cok ugrastim ki en son boyle dediler boyle yaptim.emniyete felan da goturmedim.yolda iki kez polis cevirdi,ehliyetimi kontrol ettiler baskada bisi soran olmadi

Üye
    onur19 Avatarı

Son Giriş
    20.09-2021
    Saat
    12:20
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    42
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Arkadaşlar bu konu benimde kafama çok takılıyordu il saglık müdürlüğünde yazmışlardı kodu bana 103,05 raporun aslını emniyet aldı ehliyet alırken tabi ben il saglık müdürlüğünde fotokopi çektirip aslı gibidir onaylısını almıştım bugun incelerken dikkatimi çekti raporda 1.bölüm,2.bölüm,3.bölüm,4.bölüm kısımları var.1.bölümde kimlik bilgileri yazıyor 2.bölümde aile hekimi bölümü 3 .bölümde uzman doktorların bölümü 4.bölüm ise il saglık müdürlüğü bölümü.Bunları incelerken raporun en alt kısmında açıklamalar gibi birşey var oradaki yazı dikkatimi çekti.

burada yazan Belirli süreler için öngörülmüş olan kontrol muayeneleri uzman tabip tabipler tarafından yapılacak karar bu raporun 3 numaralı bölümüne yazılır diyor.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234