TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Rizikocu Avatarı

Gerçek Adı
    Yahya İLHAN
    Son Giriş
    16.11-2016
    Saat
    14:19
    Yaşadığı Yer
    HATAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selam Arkadaşlar.2011 yılında aldığım ''OTOMATİK VİTES ARAÇ KULLANABİLİR'' %71 Oranındaki raporumu vergi dairesi yeni araç alımı için kabul etmedi.Bana herhangi bir açıklamada da bulunmadan yeniden rapor çıkartıp öle gel dediler.
    Şimdi size sormak istediğim konu şu:Tekrardan alacağım raporda vergi dairesinin itiraz etmemesi için tam olarak ne yazılması gerekiyor?Lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?(Araç alımı için yakın tarihlerde RAPOR alanlar varsa lütfen paylaşsın)
    Hepinize saygılar sunar hayırlı işler dilerim.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:09
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

@Rizikocu

Açıklamada bulunmamak ne demekmiş! Açıklama yapmak zorunda oradaki memur! Orası vatandaşa efelenme yeri değil! Gidin bir daha ve neden raporun kabul edilmediğini sorun. Ya da buraya yazın rapordaki değerlendirmeleri, biz bakalım neymiş sorun diye.

Üye
    Rizikocu Avatarı

Gerçek Adı
    Yahya İLHAN
    Son Giriş
    16.11-2016
    Saat
    14:19
    Yaşadığı Yer
    HATAY
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bülent bey,ben raporun diğer nüshasınıda araç alacağım bayiye bırakmıştım onlarda sorsun diye.Bayi yetkilisine vergi dairesinde ki yetkili ''Raporda ÖTV den faydalanır ibaresinin'' belirtilmesi gerek demiş.Ben raporların resimin çektim ama burda yayınlamayı başaramadım.Bende size faceden mesaj olarak yolladım.Lütfen raporlarımı inceleyip bana BİLGİ verirmisiniz?

Forum Moderatörü
    Life Avatarı

Gerçek Adı
    ---
    Son Giriş
    28.03-2023
    Saat
    22:31
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    385
    Verilen Beğeniler
    412

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Rizikocu Ehliyetler değiştiği için yeniden araç alımlarında ehliyetinizi yenileme ve otomatik vites araç kullanır ibareli yeni rapor istiyorlar, yakın zamanda arkadaşımız @habip50 aracını değiştirmiş, ehliyet ve raporunu da bu sebeple değiştirmek zorunda kalmış ve yapılan işlemleri linkteki konularda anlatmıştı, fikir edinmeniz açısından umarım yardımcı olur.

http://www.engelliler.biz/forum/ozel...-haritasi.html

http://www.engelliler.biz/forum/ozel...arac-aldi.html