TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    oerdogan Avatarı

Son Giriş
    31.10-2021
    Saat
    12:14
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Geçirdiğim kaza sonucu sağ ayak bileğim artık oynatamıyorum. Sabitlendi, Artrodez yapıldır. B sınıfı araç ehliyetim var.
    Yeni yasaya göre sağlık raporu sonucunda ehliyet sınıfım değişir mi?
    Değişirse nasıl bi değişiklik olur?
    ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

Üye
    volk99 Avatarı

Son Giriş
    13.01-2022
    Saat
    13:23
    Yaşadığı Yer
    Kırşehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Kardeş benimde sag ayaktan engelim var sizin gibi önceden engelli olmayan B ehliyetim vardı,geçen ay engelli B sınıfına geçtim otomatik vitesli araçta sol ayaga uyarlanan gaz pedali tertibatla aracımı aldım henüz 4 gün oluyor ..
    Şimdi sırasıyla yapmam gereken şeyler aile hekimi sizi uzman optopedi doktoruna orası sizi muayene ettikten sonra il saglık müdürlügüne sevk edecek oradan heyet için size gün verilecek .günü gelince heyete gireceksiniz aldıgınız raporla emniyete giderek trafikten Engelli B sınıfı ehliyet verecekler

Bu raporla sedece ehliyet alabiliryorsunuz ötv muafiyetli araç almak için ayrıca saglık kurulundan engelli saglık raporu çıkarmanız gerekli maliye raporda tertibatlı araç alabilir veya tertibatlı araç kullanabilir ibaresini istiyor raporda yüzdelik oran önemli degil %1 daki olsa yeterki tertibatlı araç yazsın ..Ehliyet için çıkardıgın raporun kesinlikle noter onaylı bir nüshasını al,çünkü bu rapor tertibat yaptırırken size lazım olacak ..sag ayak engelliler için otomatik vites ve sol tarafa gaz pedali uyarlanması için kodlar yazacaklar rapora. emniyet o rapora istinaden o kodları yeni ehliyetinize işleyecek ..takıldıgınız yerde sorabilirsin yardımcı olurum

Üye
    Ramcool1978 Avatarı

Son Giriş
    18.01-2017
    Saat
    08:17
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ben beyin ameliyatı oldum. %46 rpor var normalde elim kolum saglam saglık provlemim yok çok sukur ayrıca normal b sınıf yani eski ismi ile b sınıf var ben de alır mıyım. Engelli arabası h ehliyet i alır mıyım. Sizce
    @volk99

Üye
    oerdogan Avatarı

Son Giriş
    31.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@volk99

Yani bundan sonra sadece tertibatlı araç mı kullanmak mecburiyetim olacak. normal yada otomatik vitesli bi araç başına geçemeyeceğim öyle mi oluyor?

Üye
    volk99 Avatarı

Son Giriş
    13.01-2022
    Saat
    13:23
    Yaşadığı Yer
    Kırşehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Aynen öyle sadece tertibatlı araç kullanabileceksiniz anbulans yada resmi araç kullanamayacaksınız ?

Üye
    oerdogan Avatarı

Son Giriş
    31.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @volk99

Ambulans yada resmi araçta gözüm yok. Standart manuel yada otomatik olsaydı o bile olurdu..

Başlığın Etiketleri