TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ctarimli Avatarı

Son Giriş
    28.07-2020
    Saat
    21:19
    Yaşadığı Yer
    Manisa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar İlçe sağlık komisyonu "33.02 İki elle dış kuvvet tarafından idare edilen kombine hızlanma, fren ve direksiyon sistemi" yazmış yani sen sürücü koltuğuna otur ama yanda oturan kişi ek donanımla arabayı kullansın demiş.

Bütün süreci (Aile hekimi, Uzman doktor, komisyon) baştan başlatmak yerine bu duruma itiraz hakkım var mı? İlçe sağlıktaki tabip şöyle dedi; "İl Sağlığa itiraz edersen belki Komisyon eşliğinde bir simulatöre oturtup gaza basabiliyor musun direksiyon tutuyor musun bakarlar ama bilmiyorum nasıl yaparlar ederler" dedi.

Sıkıntı şurada başlıyor bu ilçe sağlık komisyonu beni komisyona çağırmadı, girmek istiyorum dedim hayır dediler, eski yıllara ait bir heyet raporundan yola çıkarak bu sonuca vardılar " eski (2012) raporda CP nin her 4 extremitede de etkisi var diyordu o yüzden böyle yazdık, etkiler ne boyutta bilmiyorduk" diyorlar. (ehliyet için aldığım rapora uzman doktorlar açıklama yazmadılar sadece özel tertibat ile kullanır yazdılar)

Önerilerinizi bekliyorum. Moderatör ve/veya yönetici arkadaşlardan ricam bu konuyu daha önce açtığım (aile hekimi süreci ile alakalı) konu ile birleştirmemeleri, bu tamamen ayrı bir konu.

Üye
    ctarimli Avatarı

Son Giriş
    28.07-2020
    Saat
    21:19
    Yaşadığı Yer
    Manisa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

İl Sağlığı aradım, Müdürümüz izinde biz de bilmiyoruz diyorlar süreci, Sağlık Bakanlığnı arıyorum sürekli 1 saattir açan yok

İl Sağlık; Konu için Ankara'ya Sağlık Bakanlığına itiraz edeceksiniz,
    Sağlık Bakanlığı; Konu İl sağlığa itiraz ile çözülür, isterseniz TKHK'na da sorun
    THKH; Konu İl sağlıkta çözülür, İlçe Sağlık size komisyona almalıydı.

tekrar İl Sağlık; Bayramdan sonra gelin süreci bilmiyoruz.

Böyle saçma sapan şeylerle uğraştırmaktan zevk alıyorlar!

Arkadaşlar şöyle bir ek soru soracağım; Diyelim ki ben mevcut İlçe sağlık Komisyonun belirlediği kodlarla ehliyetimi aldım, belirli bir süre sonra diyelim ki 1 yıl, tekrar heyete girip muayene olup bu kodların güncellenmesini sağlayabilir miyim?

Ayrıca bu belirlenen kodlar nerelere işleniyor ehliyette açıkça belirtiliyor mu yoksa sadece araba ruhsatına işlenip ehliyette sadece "tertibatlı" tarzı bir ibare mi oluyor ?

Yeni düzenlemeden sonra ehliyet alan bir arkadaş fotoğrafını paylaşabilir mi gerekli gizli yerleri kapatarak?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:09
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @ctarimli

İl/ilçedeki kurul seninle görüşmeli ve donanıma karar vermeli. İtirazı da oraya yaparsın, Ankara'ya değil!

sürücü yönetmeliği: "(5) Kişinin, adına düzenlenen rapora itiraz hakkı vardır. Rapora itiraz, raporun verildiği ilin il sağlık müdürlüğüne yapılır. İl sağlık müdürlüğü raporun olumsuz olmasına neden olan tanıya göre kişiyi, ilgili branş/branşlarda üçer uzmanın bulunduğu hastaneye sevk eder. Kurul tarafından düzenlenen raporda belirtilen karara göre işlem yapılır. Kişinin bu rapora da itirazının olması durumunda; kişinin Sağlık Bakanlığınca belirlenecek bir kurul tarafından sürücünün veya sürücü adayının muayene ve değerlendirmesi yapılır ve karar verilir. Verilen karar kesin olup itiraz hakkı yoktur."