TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    fsmehmet Avatarı

Gerçek Adı
    fsmehmet
    Son Giriş
    13.02-2019
    Saat
    09:06
    Yaşadığı Yer
    Yozgat
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    15 TL (13 TL değerli kağıt bedeli, 2 TL vakıf payı) bedelinin vergi dairelerine veya anlaşmalı bankalara yatırıldığına dair makbuz.. diye bir madde var ehliyet yenilerken istenen evraklar içerisinde. Bu parayı Emniyetin yönlendirmesiyle mi yatırıyoruz yoksa emniyete gitmeden bu parayı yatırıp makbuzu alıp gitsek işlemlere başlasak olur mu?

Birde bu anlaşmalı bankalar hangileri. Her ilçe kendisi mi anlaşıyor bankalarla. Ziraat Bankası geçerlidir diye umut ediyorum.i

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Üye
    Sky_Walker Avatarı

Son Giriş
    02.01-2019
    Saat
    14:26
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    31
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @fsmehmet

bankaya yatırabilirsiniz, ziraat ve ya halk bank diye biliyorum. Sanırım 13 TL ziraate- 2TL De halka, ya da tersi. Siz önce halkbanka gidin, sonra da ziraate.
    ben de ilk defa sürücü belgesi müracaatı yaptım, harç, kağıt bedellerini ve vakıf katkı payını halk bank ve ziraate ödedim.

"
    Özellikle hem maliye ile hem de trafik vakfı ile protokol yapan bankalarda işlem yapmanız tavsiye edilir. Söz konusu bankalar mavi renk olarak görünüyor. Bunun yanında belirtelim ki yukarıdaki liste resmi bir liste olmasına rağmen. Ehliyet yenileme için banka ödemeleri yeterince oturmamış. Örnek verecek olursak: Ziraat bankasına gittiğiniz zaman değerli kağıt bedelini ödeyebiliyorsunuz, fakat hizmet bedelini ödeyemiyorsunuz. Vakıf banka gittiğiniz zaman da tam tersi bir durum söz konusu. değerli kağıt bedelini ödeyemiyorsunuz, fakat hizmet bedelini ödeyebiliyorsunuz. 13 TL değerli kağıt bedelini Ziraat, Halk bankasına, 2 TL hizmet bedelini Vakıf Banka ödeyebilirsiniz. Yada başka bankalardan deneyebilirsiniz. Zamanla sistem oturacaktır.
    "