@ottobock hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Aynı rapor izmirde geçmiyorken ankarada geçiyor. bir türkiye klasiği. bir daha sakın araba satmayın. bir daha ki sefere büyük engellerle karşılaşaca gibime geliyor
Değerliarkadaşlarım öncelikle herkese kolay gelsin
14 nisan 2016 tarihi itibariylearacımı teslim alıyorum süreci aşağıda açıklayacağım herkese rabbim kazasızbelasız aracını kullanmak nasip eylesin isteyen herkesede daha iyilerini nasipeylesin;
arkadaşlar engel şeklim “ SAĞ DİZALTI AMPUTASYONU”
RAPORUM: ANKARA HASTANESİNDEN ALDIĞIM 2011 TARİHLİ RAPOR rapor tarihim 21.02.2011
TEŞHİS KISMINDA SAĞ DİZ ALTI AMPUTE 1/2 KİŞİNİN ÖZÜR ORANI KISMINDA % 40 YAZIYOR
RAPOR SÜREKLİ RAPORUN ARKA KISMINDA SONUÇ KISMININ ALTINDA DİĞER YAZAN YERDE ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANMASI UYGUNDURSKİK YAZIYOR
"yani 2011 tarihli raporumla ve mevcut H sınıfıehliyetimle aracımı aldım"
bu arada raporumun aslını kaybetmiştim noter tasdiklisuretle tüm işlerimi hallettim.
@ottobock hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Aynı rapor izmirde geçmiyorken ankarada geçiyor. bir türkiye klasiği. bir daha sakın araba satmayın. bir daha ki sefere büyük engellerle karşılaşaca gibime geliyor
@ottobock
Bilgilendirme için teşekkürler. Hayırlı olsun.
Şimdi işler karıştı. Bazı yerlerde araç alımı için yeni ehliyeti şart koşuyorlar. Ankara'da bu şart aranmadı. Bu çok iyi bir haber. Umarım diğer şehirlerde de bu şekilde uygulanır.
@ottobock ötv indiriminden yararlanacağınıza dair ayrıca bi raporunuz varmıydı peki ?
@[FONT=sans-serif]fsmehmet eski usul ile almış mehmet. [/FONT]
Biraz önce bir arkadaşımla konuştum. O da İstanbul'da vergi dairesi ile görüştü. Aldığı bilgi @ottobock 'u destekler mahiyette.
Eski tarihli de olsa uygun ibareli ve Sürekli rapor varsa, yeni rapora ve yeni B*engelli ehliyetine gerek olmaksızın Maliye araç alımına onay veriyor.
Trafik aşamasında da bu şekilde uygulanırsa, ne ala... Lütfen gelişmeleri paylaşmaya devam etsin herkes.
İnşallah yeni Rapor çıkaracaklara yeni genelge yayınlarlar.Eski alınmış raporlarıda yeni işlemlerde geçerli sayarlar.Yoksa çok karışıklık çıkacak ve eski raporları olanlar çok uğraşacak.
@OturanBoğa bülent bey 2020ye kadar geçerli olan bir ehliyet sınıfı için ne hakla emniyet yeni ehliyet istiyor bunu anlamıyorum bende... Aslında yazılı bilgi talep etmek lazım emniyetten