tertibatlı araç mı alacaksınız. eğer raporlarınız tam sa yeni rapor ve ehliyet istemezler.
tertibatlı araç mı alacaksınız. eğer raporlarınız tam sa yeni rapor ve ehliyet istemezler.
evet tertibatlı araç alacağım. ötv için 2011 yılında aldığım özel tertibatlı araç kullanabilir raporum var. yeni araç alıyorsun, ehliyetini de değiştirmen gerekir derler mi diye sorma ihtiyacı duydum.
ötvden muaftır yazılı bir raporunda varsa rahatlıkla aracını alabilirsin.
forumda gezerken bir yerde gördüm. arkadaş yeni araç alacakmış. şu ifadeyi kullanmış. "5yıl geçerli Hsınıfı ehliyetler ben araç aldığım için mecbur değiştirmemi istediler." o sebepden biraz kafam karıştı.
@moook Sizden ehliyetinizi yenilemenizi kimse talep edemez çünkü elinizdeki ehliyet 5 yıllık süreye sahip ve mevcut raporunuzda ehliyet ve maliye mevzuatı ile uyumlu
eğer ehliyetinizde özel tertibatlı araç kullanır ya da otomatik videsli araç kullanır yazmıyorsa isterler.benim başıma geldi.ehliyet değişecek mecburen.
başıma geldi gelmesine de komisyon kurulmadığı için değiştiremedim.
@moook
Yeni ehliyet diyen de var demeyen de! Maliye sorun etmiyor ama Emniyet'tekiler sıkıntı çıkartabiliyor. Onun için emin cevap veremiyorum.