Rapor 6 aylık ta olsa alabilirsiniz diye biliyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bimere de yazabilirsin.
annemin %91 raporu var ve biz aracı belirledik almak için bayiye gittik herşeyi yapıldı kapora verdik vergi dairesine gidildi ve 6 aylık rapor olduğu için onay verilmemiş bu ne kadar doğru ve raporu verirken 6 aylık için ötv den yararlanamayacağımıızı bile bile neden bu 6 aylık rapor verildi lütfen bilgilendirirseniz acil sevinirim tşkrler....
Rapor 6 aylık ta olsa alabilirsiniz diye biliyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bimere de yazabilirsin.
3. ayın 16 sında aldım raporu 3 hafta oldu 6 ay sonra kontrol ibaresi var ve biz ötvden yararlanamıyoruz.gerekli yerlerede başvuracaz zaten ama bu konuda tam bilgiye sahip olanlar yardımcı olursa sevinirim
en kolayı 6 ay sonra gidip süresiz rapor almak. itiraz prosedürleri vs zaten 6 ay sizi oyalarlar.
Süreli raporlarda bitime 6 ay veya daha az zaman kaldıysa araç alamazsınız mevzuatta bu yazıyor
Mevzuat açık 6 aydan az süreli raporlara istinaden araç alınamaz.
Engelli sağlık kurulu raporunda, raporun süresiz olduğunun belirtilmesi halinde herhangi bir tarihle sınırlı olmaksızın; belirli süre içinde geçerli olduğunun belirtilmesi halinde, raporun süresinin bitimine altı aydan az bir süre kalmaması kaydıyla, bu süre içinde, ilk iktisabı yapılacak taşıtlar bakımından söz konusu raporlara dayanılarak istisnadan yararlanılabilir.
Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
arkadaşlar ben rapor için başhekim yardımcısıyla görüştüm maddi ve manevi zarara uğradığımı şikayetimi söyledim ve mağdur oldumuz için tekrar heyete girdireceğini hastayı getirmemi söyledi olmazsa il sağlık müüdürlüğüne dilekçe verileceğini söyledi.tekrar heyete girdik bize hemen giriş yapıp 200 tl yatırıp bize verin dediler ve sürekli olarak raporu verdiler dr sorduğumda bu raporların sürekli olur zaten diyerek içime su serptiler umarım bu konuyla sorun yaşayanlarada bir umut ışığı olmuşumdur tşkrler ilginize...