Engelli raporu değilmiş gibi gözüküyor. Engelli sağlık kurulundan mı aldınız?
Engelli raporu değilmiş gibi gözüküyor. Engelli sağlık kurulundan mı aldınız?
Özürlüler için sağlık kurulu raporu yazıyor
Rapor doğru. Ötvsiz araba almak için oran da yeterli ama 2006 yı kabul etmeyebilirler. Tekrar sağlık kuruluna çıkmanızı isteyebilirler.
Raporda süreklidir kısmı işaretli
Özür ölçütünde değişiklikler oldu. Eğer engel ortopedik değilse yeni rapor isteyebilirler.
Bel fıtığı sonrası felç oldu belden aşağısında his kaybı var idrarını da tam tutamıyor
18 Nisan 2015 tarihli ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ (II) SAYILI LİSTE UYGULAMA GENEL TEBLİĞİ nde ÖTV kanunun yürürlüğe girdiği tarihten (01/08/2002)sonra alınan raporlara dayanarak ötv istisnalı araç alınabilir diyor. Fakat yine de size tavsiyem araç için işlem yaptırmadan önce bağlı olduğunuz vergi dairesinin ÖTV birimine raporunuzu götürüp fikirlerini almanız.İller arası farklı uygulamalar olabiliyor,Burası Türkiye. İlgili mevzuatı okuyarak giderseniz sizin de fikriniz olacaktır. Benzer bir durum başıma geldi, halen Ankara'dan gelecek görüşü bekliyorum.Arabam da bayide beni bekliyor![]()
Raporu iki tane bayiye gösterdim ilki raporda ötv indirimi için diye bir ibare olmalı dedi ikincisi raporda sorun yok olur dedi anlamadım bu işten
Rapor alma imkanınız varsa alın. Her şeyi garantiye alın ki sonradan işlemlerde canınız sıkılmasın
@abdülhey
Raporda oran olması yeterli. İbare şartı kesinlikle yok! Vergi dairesine gidip sordurabilirsiniz...