Raporda tertibatlı otomatik yazarsa sadece tertibatlı otomatik veya tertibatlı manuel yazarsa yani ne yazarsa raporda onu kullanmak zorundasın aksi halde sıkıntı yaşarsın..
Arkadaslar benim b sınıfı ehliyetim var bunu engelliye cevirmek istiyorum emniyetten proseduru ögrendım.fakat kafama takılan şu
Ben ortapedık engelliyim manuel vites arabam var sımdı ehliyetimi degiştirdigimde tertıbatlı ve otomotık vıtes kullanabılır yazacak sanırsam.
Bu durumda ben manuel arabama tertıbat taktırısam kullanamazmıyım.otomatık alacak durumum yok su anda,
bilen arkadaslar cevap yazarsa.TSK
Raporda tertibatlı otomatik yazarsa sadece tertibatlı otomatik veya tertibatlı manuel yazarsa yani ne yazarsa raporda onu kullanmak zorundasın aksi halde sıkıntı yaşarsın..
otomatik yazıyorsa araba otomatik olacak...
@dragonsga
Prosedur nasil emniyet kursa gitmeden rapor ile ehliyet değişimi yapiyorlar mı
acarmısın biraz.kurs sınav direksion gerek varmı bunlara... ilgilendiğim konu merak ediyorum.net bilgiyi ilk agızdan duyalım..
Sami bey prosedürü paylaşabilirmısıniz.
Arkadaslar babamın b ehliyeti var.Sol alt ekstremit problemi dolayısıyla bir araba almayı düşünüyoruz.Ehliyet produsuru ile ilgili AKİM e bir mesaj attım.Beni Ankara Emniyet Mudurlugunden aradılar.Alacagımız ehliyet alabilir raporu(il sağlık) ile birlikte B EHLİYETİMİZİN B engelli ehliyeti ile değiştirileceğini ifade ettiler.
Benim bilgim bu.
@Beykozlu57
sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü belgesi için rapor prosedürü: aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü komisyonu -> Emniyet
Bir arkadaşımız otomatik vitesli araç söz konusu olduğunda il sağlık müdürlüğü'ne gidilmeyeceği bilgisini verdi: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...ek-yokmus.html . Ama ben bunun böyle olmasına ihtimal vermiyorum.