@emperor007
ben %45 şizofrenim..ehliyetim var,arabam da var..trafikteyim...sorun olmadı sağlık raporu alırken..ama ben sağlık raporunu özel hastaneden aldım..ha birde şizofreni hastası ehliyet alamaz diye birşey yok.kontrol şartıyla ehliyet alır.
@emperor007 konulmaz ama durum böyleyken bile kulağı hiç duymayana veriliyor ehliyet senin dediğine göre öyle olsa almayan kalmaz değil mi![]()
@emperor007
ben %45 şizofrenim..ehliyetim var,arabam da var..trafikteyim...sorun olmadı sağlık raporu alırken..ama ben sağlık raporunu özel hastaneden aldım..ha birde şizofreni hastası ehliyet alamaz diye birşey yok.kontrol şartıyla ehliyet alır.
@emperor007
Arkadaşım hem engelli raporun var hemde ehliyet alamamaktan muzdaripsin bendede %73 engelli raporum var ayrıca ehliyetimde var fakat ben araç kullanmıyorum çünkü bu öyle bir şeyki Allah korusun kaza yapsan karşı tarafa zarar verme ihtimali çok o yüzden siz ehliyeti alamadığınızdan yakınmayın çünkü buna hakkınız yok hakem hastanesi heyeti isabet etmiş
@emperor007
ehliyeti neden alamadın sorun nerde koptu ehliyet için rapor özelden almayı dene
@asanur
öyleyse sizde ehlinizdeki mevcut ehliyeti iade edip iptal ettirin..araç kullanıp kullanmamanızın bir önemli yok..o ehliyeti elinizde bulundurmaya hakkınız yok.
@fringe
burası paylaşım sitesi olduğundan fikrimi söyledim ama yanlış ama doğru....kaldıki; haberiniz varmı bilmiyorum ehliyetler kontrole tabi tutulacak isteseniz bile alamayacaksınız.hem sonra niye vereyim ki kullanmıyorum diyorum."D" sınıfı ehliyetim ve bütün belgelerim var şöförlük yaptım araç kullanma hevesim yok, hevesi olanlar düşünsün....
paranoya
arkadaşım sen aldın galiba bi anlatsana şu işi nasıl oldu ben emniyette takıldım kendim sööyledim ve emniyet il sağlık il sağlıkta hakem hastaneye sevk etti sonuç başarısız
@Ahmedkilicc
bence ehliyet almaması gerekenler sizler gibi empati yoksunu insanlar,baksana epey sinirlisiniz..kimbilir trafikte nasıl davranıyorsunuz.
@fringe empati yapmıyo diye kimsenin ehliyeti alınamaz sinirli değilimdir trafikte alkollü olduğunu anladığım biri olursa üzerine oynarım ama trafikte nasıl davrandığımı bigün ankara gelin, yerinde görün isterim![]()