TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mesut123. Avatarı

Gerçek Adı
    tuna
    Son Giriş
    24.08-2016
    Saat
    18:22
    Yaşadığı Yer
    zonguldak
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar...
    Eşimin anneanesi diyaliz kastası ve felçli ötv muafiyetli araç alma hakkı var.Bu sitede forumlarda okudum tam net anlayamadım ama ben o aracı kullanabiliyorum sanırım sizce de öyle mi?
    Bir de diyelimki aldık eşimin anneanesinin 4 tane çocuğu var onların arabaya merakı yok ama miras konusunda sıkıntı olabilir,üzerine aldığımız kişi ölürse direk eşimin adına geçmesi için vasiyetname vs. yaptırabilirmiyiz?

Üye
    hilal72 Avatarı

Gerçek Adı
    hilal
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    sizene
    Alınan Beğeniler
    76
    Verilen Beğeniler
    13

ben şahsım olarak ilk önce ötv siz araç alma konusunda biraz katıyım eşinin annenesinin raporunu kullanarak ötv siz bir araç alacaksın vefat halinde mirascıların hak isteme talebi var bunun için formül arıyorsun bu bir anlamda belli bir oranda haksız olarak elde ettiğin bir araç olmayacakmı kendinin fiziki bir engelin varsa kendi adına ötv siz araç almayı denesen daha mantıklı olmazmı

Üye
    mesut123. Avatarı

Gerçek Adı
    tuna
    Son Giriş
    24.08-2016
    Saat
    18:22
    Yaşadığı Yer
    zonguldak
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Benim %70 engelim var ama bana o hak tanınmıyor.Ayrıca eşimin anneanesiyle de eşimle biz ilgileniyoruz ve de arabanın parasını ben verecem sayın @hilal72