sağ el olmadan ehliyet aldım ...
ehliyetteotomatik vites v ya özel ertibat yazıyor..
ama ben otomatik vites aracalmak istiyorum..
onuna otomatik vits soltrafa taşınmıyormuş brda bı ıkı bayıye sordum otomatık vis tsınmaz dedıler..
sağ el olmadan ehliyet aldım ...
ehliyetteotomatik vites v ya özel ertibat yazıyor..
ama ben otomatik vites aracalmak istiyorum..
onuna otomatik vits soltrafa taşınmıyormuş brda bı ıkı bayıye sordum otomatık vis tsınmaz dedıler..
herkesin kullandığı direksiyondan vites aparatı olan araçlar var bir görün derim...
Otomatikler ve sürüş şekli biraz farklı.
bir araba buldum onun otomatik vitesi sol tarafa taşınmıyormuş.
Vites koluna sola doğru uzayan tertibatı sabitliyorlar.ben yaptırmıştım hiç kullanışlı olmadı.vites zor değişiyordu.belki usta iyi yapamadı bilmiyorum.sağ elimi kullanabiliyorum zaten.okadar sıkıntım yok.vites kolunu yukarı dogru uzattırdım sadece.kolum biraz kısa olduğu için.cok rahat kullaniyorum şimdi.
ben şmdi otomatik vites araçtaki vitesi sol tarafa taşıyacağım ancak
ya viteskolundakı ciklesureklı basılı klıyor.. kalınca ahtar cıkmyor
ya da vites kolundakı cikleyı serbst bırakıyolar vitesır ye atmak içi solelımle sag taftakı vites kolunun cikleınebasıyorum..
unu böyle oluormuş baka alternetıf yokmuş.
bu ılerde trafıl lgılı srun çıkartırı..
benim sağ alım bılekten sonrası yok yan hiç parmak yok..
resımdekı gıbı ama otomatık vıteste cikl varona basman r vies gcıs ok bene bu sekılde cıkleye baamıyorum.
@xcoll
Ben yeni araç aldım. Projeye göre vites topuzuna kafes gibi bisey takarak koltuğun altından sol tarafa alınan bir sistem var. Ama ben sağ elimi kullanabiliyorum, bu yüzden söktürdüm. Kullanımı da rahattı aslında, araç bu arada otomatik vites. Mandallı viteslerde, mandalı sürekli basılı hale getirerek, tertibatı takılıyorlar. İstanbul'daysan HALİS SAYAR'ı arayarak yada yanına giderek bilgi alabilirsin.
mandal srekli basılı kalınca anahtar çıkmıyor işm bittiğinde