H sınıfı ehliyeti yeni yönetmeliğe uygun olarak değiştişrmek için aile hekimi raporu yeterli olmaz, hastanede gerek görülen muayenelerden geçmek gerekir.
@Ufukalp bey H ehliyetim var ama ehliyetimi b sınıfına döndürmek istiyorum aile hekimimden b sınıfı raporu aldım b sınıfına geçebilirmiyim ?
H sınıfı ehliyeti yeni yönetmeliğe uygun olarak değiştişrmek için aile hekimi raporu yeterli olmaz, hastanede gerek görülen muayenelerden geçmek gerekir.
@Ufukalp
Yok öle değil hocam şöyle anlatmayım H ehliyetin bi faydası yok bana o yüzden b almaya karar verdim ÖTV bana olmuyo
Olsun, nihayetinde elinizdeki ehliyet H sınıfı ve normal ehliyete geçebilmeniz için mutlaka hastane raporu istenir.
Hiç ehliyetiniz olmasa idi ve B almak isteseydiniz aile hekiminden talep edebilirdiniz.
Size H sınıfı, var olan bir engelinizden dolayı verildi, B sınıfına geçmek için engelinizin ortadan kalkmış olması gerekir ki buna karar verecek olan da aile hekimi değil branş uzmanıdır.
Peki emniyet mi kabul etmez bunu
İkinci sorum şuan olan ehliyetimi iptal ettirsem bida alsam b sınıfı emniyet dermi senin engelli raporun var o yüzden alamazsın diye
@Yusuf emre
Şurada anlatıldıüğı şekilde rapor almalı ve emniyet'e başvurmalısınız: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...istirecek.html
@OturanBoğa bey normal vatandaş ehliyetine geçmek istiyorum ve özel hastaneden alamazsın dediler trafik memuru H ehliyetin olduğu için b ehliyetine geçmek ve sağlam raporu Alman lazım dedi devletten alabilirsin dedi bunun aslı varmı ?
İkinci sorum H sınıfı ehliyetim iptal olursa ben aile hekiminin bana verdiği b sınıfı alabilir raporuyla ehliyet alabilirmiyim
Yusuf sende uzun zmandir ugrasiyorsun ins degistiririrsin kardesim
Arkadaşlar bi sorum olucak ehliyetim iptal söz konusu ehliyet iptal olursa. Ben normal vatandaş ehliyeti almak istiyorum aile hekimimden alabilirmiyim
Ve yeniden ehliyey alma Hakkı'm varmı
Ehliyetinizin iptal sebebini ve engel durumunuzu belirtmezseniz ben nereden bilirim ki?