Araç pulu? MTV ile alakalı mı?
Şayet MTV ile alakalı ise Ocaktan sonra sat derim... Aracın halen size ait olduğunuzu bildirin araç pulu kaldırtınız derm..
Araç pulu? MTV ile alakalı mı?
Şayet MTV ile alakalı ise Ocaktan sonra sat derim... Aracın halen size ait olduğunuzu bildirin araç pulu kaldırtınız derm..
Ödemiş sigortacı abi. Ne yapmam lazım.
Araç sattınız mı ki? Araç hala üzerinize kayıtlı ise yanlış uygulama....
Sattınız ise alıcının bileceği iş...
Abi bu çıkar ödemek zorundasın diyor.
Sıfır araç aldım eski araç engelliden çıkarıldığı için araç satışı sırasında noter bu durumu görüyormuş ve pulunu ödemezsem aracın satışını yapmıyormuş bu durumun aslı var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. 220TL değilmiş 320TL ödemeyi yapmak zorunda kaldım.
Sıfır araç almışsınız ve mtv muafiyeti yaptırmışsınız.
MTV muafiyeti sadece bir araç için uygulanabileceğinden eski aracınızın mtv muafiyeti sonlandırılmış, doğru bir uygulama.
O borcu ödemek zorundasınız evet, borç dururken noter alım satım işlemi yapmaz.
Abi ben aynı gün onu satıp diğer aracı aldım şu anda diğer aracada 997 TL MTV görünüyor.
MTV muafiyeti için aracı ötv muafiyetiyle almak yetmiyor malesef.
Araç ruhsatı ile nakil vasıtaları vergi dairesine gidip yeni aracınızı vergiden düşürün.
@Ufukalp Maliye ile görüştüm sistemde ödediğime dair bilgi olmadığını söylediler koskoca firmada beni dolandırmış olamaz herhalde? Faturasını alıp gelirseniz geri tekrar size öderiz dediler. Faturayı istedim firmadan Gaziantep'e bağlıyız oradan ödeme yapıldı ben faturayı istedim dedi ama telefona geri dönüş yapmıyor beyefendi. Pazartesiye kaldı işimiz. Bakalım sonuç ne olacak buradan bilgilendiririm sizi.