TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Undefeated Avatarı

Son Giriş
    08.01-2016
    Saat
    10:50
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @OturanBoğa
    Bülent abi merhaba , oncelikle sol koldan hareket kisitliligi mevcut ve %45 rapor var. Yalniz h sinifi ehliyet ve otv indirimi ile ilgili hic bir ibare veya degerlendirme mevcut degil. Yeni tebligatta sol kol rahatsizlikliklari olan bireylerinde bu durumdan yararlanabilegini artik hepimiz biliyoruz. B sinifi ehliyetim bulunmakta raporumu onumuzdeki sali gunu degistirecegim , yukarida bahsettigim degendirilmeyen islemler icin ne gibi onerileriniz olur. Orn: H sinifi ehliyet alabilir ibaresi eklenmeli mi ( yeni yonetmelik icin soruyorum ) Ayrica sadece oto.vitesli arac icin raporda net bir sekilde ne yazmali ? Saygilar.

Üye
    Drl85 Avatarı

Gerçek Adı
    Ümit
    Son Giriş
    27.02-2020
    Saat
    00:30
    Yaşadığı Yer
    Sakarya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Otomatik vitesli araç kullanır. Diye rapor alıp ehliyetine de "Otomatik vitesli araç" yazdirirsan tüm otomatik vites araçları kullanabilirsiniz..

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

@Undefeated

Malum, artık H sınıfı diye bir şey kalmadı. Yeni sürücü yönetmeliği'Ne göre yeni rapor almalısın.

Hastaneye başvuracaksın. Pratisyen hekim raporu doldurup uzman hekime gönderecek. Uzman hekim rapora görüş yazıp il sağlık müdürlüğü'ndeki yeni komisyona sevk edecek. Komisyon karşısına çıkacaksın. Komisyon sağ elle araç sürebileceğine kanaat getirip araçta nasıl bir donanım olmasını belirleyecek ve buna dair kodları da yazarak rapora son şeklini verecek. Sonra o raporla Emniyet'e gidip B sınıfı sürücü belgeni yeni sürüş şartlarına uyarlanmış şekilde değiştirteceksin.

Not: Araç alımına dair ise şu anda bir belirsizlik var. Maliye henüz H'den B'ye geçiş için yeni düzenleme yapmadı. Ehliyeti değiştirdikten sonra araç alımı için bir müddet beklemek gerekecek.

Üye
    süreyya akbaş Avatarı

Son Giriş
    24.06-2016
    Saat
    09:13
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim sol elimde kısıtlılık var.h sınıfı ehliyetim var.ehliyeti yenilemek için rapor aldım.hastaneden doktor direksyona topuz takarak araç kullanır yazdı. Bu rapor yeterlimi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @süreyya akbaş

Rapor yukarıdaki sırayla sürücü yönetmeliği'Ne uygun olarak alınmalı.