Araç hurdaya ayrıldı ise alırsınız. Ancak kasko aracı hurdaya ayırmaz da yaptırıp başkasına satarsa, hurdaya ayrılmış sayılmaz sizde bu durumda tekrar ötv indirimi ile araç alamazsınız. Bu arada başınız sağolsun.
MERHABALAR ben kızım üzerinden ocak 2014 te sıfır araç aldım bu sene eylül 2015 te aracı babam kullanırken kaza yaptı annem ve araçta bulunan komşu vefat etti babam ağır yaralı araç tamamen hurdaya döndü araç renault symbol 1.5 touch idi ben ötv indirimli 28.500 e aldıydım kasko 39.000 ödüyor tekrar kızım üzerinden ötv indimli araç alabilirmiyim cevaplarsanız sevinirim
Araç hurdaya ayrıldı ise alırsınız. Ancak kasko aracı hurdaya ayırmaz da yaptırıp başkasına satarsa, hurdaya ayrılmış sayılmaz sizde bu durumda tekrar ötv indirimi ile araç alamazsınız. Bu arada başınız sağolsun.
Teşekkürler kardeşim saolasın aracın tamir şanşı kaç takla attığı belli değil köyde dereye uçtu
Peki bundan sonraki adımım ne olacak acaba bazı belgeler falan varmış vergi dairesine veriliyormuş falan kimseden kesin bilgi alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
Normalden farklı olarak sadece aracın hurdaya ayrıldığını belgeleyeceksiniz.
Çünkü araç tamamen hurdaya ayrılmazsa, siz paranızı alarak aracın tüm haklarını sigorta şirketine devrederseniz o zaman yeni araç almak için 5 yıl beklemek zorundasınız.