TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    dostt Avatarı

Son Giriş
    17.04-2009
    Saat
    00:15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    her yıl alınması gereken rapor nerden ve nasıl alınacak acaba.monokülerler için bahsediyorum.

Üye
    ahmetkaptan Avatarı

Son Giriş
    14.03-2010
    Saat
    19:05
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

galiba göz doktroundan alınacak.ehliyetiniz trafikte hiç kullandınız mı hocam? galiba onlar her yıl rapor alınması gerektiğini bilmiyolar. oyüzden pek üzerinde duran yok bu konunun.

Üye
    dostt Avatarı

Son Giriş
    17.04-2009
    Saat
    00:15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

hayır kullanmadım.bu yüzden soruları araştırıyorum.sıkıntı olmasın diye.

Üye
    edam Avatarı

Gerçek Adı
    eda
    Son Giriş
    27.01-2013
    Saat
    22:39
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

her yıl almak zorundasınız özel hastane yada devletten almanız yeterli,aldığınız raporu ilçe emnıyete göturun işletın birtaneside yanınızda bulunsun her ihtımale karşın
    istanbulda medicine hastanesin de 40 tl bağcılar(reklammı bilmiyorum ama ilgili kişiler için yazdım)

Üye
    mitas Avatarı

Gerçek Adı
    mitas
    Son Giriş
    03.03-2010
    Saat
    10:43
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Evet HER YIL alınması zorunludur!

Özel hastane ya da devlet hastanesine ilaveten, küçük polikliniklerden de alınabiliyor.
    Emniyetin ihtiyacı olan belge olmasını en kolay garanti edebilmenin yolu, raporu, Ehliyeti aldığınız sürücü kursunun önereceği sağlık kuruluşundan almanız olacaktır.

Ama şöyle bir ayrıntıyı gözden kaçırmayınız. Raporu alacağınız yerde açık gözlülük yapmaya çalışan birileri olursa, sizin bu rapora olan ihtiyacınızı sömürmeye çalışabilir.

Normal, "sağlamdır" raporları 20 tl civarında iken, bu monoküler raporlar için "sırf imzası için 50 tlsini doktora veriyoruz" gerekçesiyle toplamda 70 lira isteyen bile var.

Sonuçta her sene yaptıracağınız bir işlem, biraz fiyat analizi yapmadan ilk gittiğiniz yerden almayınız raporu.

Bu raporu ne yapacağınız konusuna gelince; emniyete, "sürücü belgesi arşiv" bölümüne götürüp elden teslim edeceksiniz. Onlarda elektronik ortama aktaracaklar ve o tarihten itibaren sistemde sizin "monoküler şekilde araç kullanabilir" bilginiz güncellenmiş olacak. Raporu teslim etmeden önce bir kopyasını yanınızda kesinlikle bulundurunuz. Sistemle bağlantısı olmayan bir trafik ekibiyle karşılaşmanız durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Üye
    adnaneren1977 Avatarı

Son Giriş
    24.12-2014
    Saat
    16:32
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    benim 2. alışım ilki 15 di şimdi aldım 25 tl özel hastene 2 dakkada hazır emniyete ver alıyolar atıyolar bi kenara)